reklama

Lipiec 2014

Pola, ja też miałam przed chwilką problem z uspokojeniem Adasia... u niego to na 100 % gazy. zasnął ze smokiem, przytulony solidnie do mojego brzucha. przełożyłam go do łóżeczka, puścił 3 solidne bąki przez sen, zmieniłam mu pieluchę, bo miał kleksa i teraz śpi. szarpał mi się z cycem, na suszarkę nie reagował, noszenie też nie pomagało... strasznie spięty był.

chyba mnie skusiłaś na to lilou ;) zobaczę na którą umówię Adasia do lekarza i po lekarzu przejdę się zamówić chłopca ;)

jestem strasznie zmęczona, obolała i zła :-( chyba zacznę na pokaz robić wszystko SAMA, a to czego nie zrobię będzie się piętrzyło w nieskończoność. M miał zmienić pościel - nie zmienił. miał pościelić łóżko - niepościelił. dał Adasiowi zimny antybiotyk - uważa, że to ok. w kółko przysypia (nie wiem po czym, jak to ja praktycznie całą noc zarwałam)

narobiłam się dziś jednym słowem, a poza tym mam dużo na głowie. sprawy bierzące, ślub i chrzest.

dobrej nocki.

na nocną nie wchodzę, bo nie mam telefonu z netem - kolejny ból :-(

reklama
Makota no to nasze chłopaki idą łeb w łeb :)
U nas tez szuszara dzis nie pomagała (a dotychczas był to stuprocentowy sposób). Wczoraj to na pewno go baki męczyły ale dzis nie miałam co do tego pewności. Były dzis cztery kupy w tym trzy zrobione do południa.
A co do lilou to wszystko wina Catsun ;)
Ja dzis sie strasznie podjaralam w tym salonie i gdyby nie fakt ze na grawer czeka sie 2h to pewnie bym od razu trzy zamówiła :)
A Ty Makota jakie juz masz?
No i co z tym Teoim telefonem? Mialas chyba zminic operatora i wziac jakis telefon przy okazji?

Witajcie@
My juz po chrzcinach, pogode mielismy boska a i mala byla boska bo przespala prawie cala msze tylko na koniec sie przebudzila ale dostala cycka zaraz w samochodzie i juz byla gotowa do dalszych usmiechow do gosci :-)
Mnie cholernie bola stopy - zapomnialam jak to jest miwc buty ba obcasie :/
Ja lilou tez mam - nam tam dwoch swoich chlopcow, musze sobie dorobic dziewczynke :-)

Witam nocna...
Moj spal od 21:30-4. J go uspij po kapieli i karmieniu...dobry tatus :)

Catsun kochana za taka reklame lilou powinnas dostac jakas znizke tam :) tez bym sobie zrobila ale szkoda mi kasy :( mi to sie marzy wymiana bransoletki z pandory bo mi sie zapiecie popsulo a mam bardzo sliczna i bogacie wyposazona :p

Makota co do zabawek to moj uwielbia swoja karuzele w lozeczku.klade go tam czasem w ciagu dnia.a ten wali w zabawki raczkami i kopie i ma banana na twarzy ze sie ruszaja i jeszcze jakies dzwieki wydaja.jak jest na prxewijaku tez mu wlaczam i zmieniaja sie tam melodyjki w pozytywce i juz widac po nim ktore lubi bo zaczyna jakby "tanczyc" i sie usmiecha...ma tez inna karuleze w wozku.tez ja lubi.no i dobre sa te zabawki na szczypcach co mowi jagodka...a lezaxzek natomiast moj uwielbia.dzieki niemu zaczal spac w dzien.

Mowilyscie o tym zapisywaniu waznych rzeczy w kalendarzu.ja kupilam na pamiatke taka ksiazeczke caly poierwszy rok zycia.jest bardzo fajna :) sporo juz uzupelnilam.wczoraj robiliamy odcisk stop jeszcze raczki zrobimy :)

Dobranoc

Dzien dobry. Witam sie ja i moje cycki twarde jak skaly.
Jak leze na plecach to cycki pną sie do gory. Ktos ma jakis obraz do powieszenia? Jesli tak to służę pomocą przy wbijaniu gwoździ.

Hej, córeczka spala od 20.30 do 5.30 z mala krótka pobudka na cycka o 2, ale zrobiłam to na spiocha i odlozylam do łóżeczka. Od 5.30 najpierw olzylam do łóżka z nadzieją na dalszy sen ale marudzila i gdy zaczęła płakać to wzięłam ja do siebie i śpiewałam piosenki az padla przed chwila. Nadal lezy kolo mnie na poduszce bo nie chce jej budzić. Dzisiaj pakowanie a jutro o 5.30 taxi na lotnisko. Masakra

No to oficjalnie dzień dobry:p
Dziewczyn wy nosicie bransoletki? Ja nie umiem:confused: boje się że młodego zaczepię i mu krzywdę zrobię. Tyle że u mnie to charmsy plus jeszcze trzy inne ale wszystkie sztywne i ostre, chyba trzeba się przerzucić na coś innego;)

Remont elewacji w moim bloku trwa, wszystko się trzęsie i wiertarki non stop ale panowie ratują mi życie, z utęsknieniem czekałam do 8 jak zaczną działać i faktycznie kilka dźwięków remontowych i dziecko śpi:D:D:D
Miłego dnia i tygodnia dla wszystkich;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry