reklama

Lipiec 2014

Darunia ja też liczę na to, że słodycze wypełnią miejsce po mleku:)

Jagodka a jakie słodycze jesz poza pierniczkami? Wiem że jeszcze ciasto francuskie wchodzi w grę.

A co z tą biogaia?

Jak kupowałam jakiś czas temu to farmaceuta powiedział, że nie ma i nie będzie, bo producent ją wycofał.
Francuskiego nie jadłam. San ma łakotki złotokłose owsiane - pyszne są, w lidlu są sasanki i pierniczki w glazurze. W biedronce te owsiane z cynamonem i jakieś Felicjana z ziarnami (trochę jak sezamki wyglądają), no i dżem z waflami ryżowymi albo crunchellą.
Kasia na tekst o obsranym psie dostałam ataku i oplułam telefon:eek::D

Kiedyś Klaudia tak strzeliła podczas przewijania. Oberwałam ja, A., przewijak i metr podłogi. Ja zgięta w pół ze śmiechu - nie wiedziałam kogo pierwszego ogarnąć i jeszcze pies zaczął węszyć i prawie w to wlazł - jakby rozniósł po domu, to bym zabiła:-D

reklama
Dzień dobry :-)

Ka.wo ja też często nie ogarniam forum :szok: Niby nadrobię lekturę, ale jak chcę odpisać, to już nie pamiętam co i komu :zawstydzona/y:

Makota nie bój się "katarku" - ja właśnie dziś wypróbowałam na Natce, bo oczywiście katar z brata na nią przeszedł :-( i jest rewelacyjny - nigdy tyle bym fridą nie wyciągnęła. Malutka od razu inaczej zaczęła oddychać, nic nie charczy i spokojnie sobie śpi :tak:

Jaglanka z imbirem, kardamonem, cynamonem i kurkumą + rodzynki = ulubione danie mojego synka :-)

Aaaaa ja dokarmiam mm i nie daję wit. K

Lilla ja za 1 razem mialam lot o 6.30. Kanapki do torby dla mnie, malutek dostal butelke. Zjadl czesc na lotnisku i czesc w samolocie. To bylo najgrzeczniejsze dziecko

A ja jeszcze sie zastanawiam co w przypadku gdy dziecko musi dostac mleko z butli? Przeciez nie mozna wnosić płynów na poklad...

Kasia, usmialam sie z kupy na psie :)

Makota, katarek to naprawde rewelacja. Ja tez miałam opory ale poczytałam opinie o nim i nie znalazłam ani jednej negatywnej. Bez względu na moc odkurzacza ciśnienie w katarku nie przekracza 2 barów.

boję się tego katarka, ale chyba jednak zamówię, bo charczy mu w tym nosku niemiłosiernie...
jak odciągam fridą, to ma radochę, guga, prycha, uśmiecha się - może mu to przynosi ulge? wcześniej strasznie płakał...

złożę dziś zamówienie w gemini. kupię katarek i przy okazji smoczki 3+

aha. zgłosiłam Adasia do żłobka - jest 409 :-D

PS. Lilla - Zola skończyła wczoraj 3 miesiące - NAJLEPSZEGO! :-D

Witam po weekendzie!

Dziekuje za odpowiedzi dotyczace kapuchy.

Maz w pracy, urlop mu sie skonczyl, w sumie to nawet lepiej, bo jak zostaje sama w domu to jakos lepiej jestem zorganizowana. On wprowadza jakis chaos w moj harmonogram dnia :P

Laura wczoraj urzadzila awanture wieczorem, raczej ze zmeczenia, bo w dzien robila sobie drzemki po 10-15 min. Nie dalo jej sie uspokoic, piersi nie chciala, jej ulubione misie nie dzialaly na nia, dopiero podczas kapania sie uspokoila, ale jak wyjelam ja to znow krzyk:/ w koncu uspokoila sie i zachcialo jej sie piersi..

Dzis nawet przeprosila sie ze smoczkiem, miala go w buzi sporo czasu, jak chcialam jej zabrac to byl krzyk. Jestem w szoku, bo ona plula smoczkiem dalej niz widziala:)

Przed poludniem urzadzila awanture mala, wiec pies na smycz, mala do wozka i jestesmy na spacerze juz dwie godziny. Nogi mnie bola, przysiadlam na laweczce.

Milego popoludnia zycze:)

Aaa z ciekawosci sprawdzalam te bransoletki lilou jakie maja.. Ja tez chcem taka:( widzialam, ze mozna zamowic sobie na ich stronie, wiec tak zrobie.. Ale dopiero w przyszlym miesiacu, w tym mamy za duzo wydatkow.

reklama
My już po spacerku. Poczta zaliczona, drogeria natura też, przez to niedosypianie czasem mam bardzo podkrążone oczy (pierwszy raz w życiu, nawet po imprezach tak nie miałam za młodu, chyba się starzeję:baffled:) i musiałam kupić korektor.. Bardzo przyjemną pogodę dziś mamy, chętnie bym jeszcze połaziła, ale krzykun zgłodniał;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry