reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny mam prośbę od Administracji.EKSPERYMENT!! Poproszę żebyście puściły Waszym dzieciom (tym mniejszym) trzy nagrane śmiechy dzieci i opisały ich reakcję. Jeśli udałoby wam się to z robić w momencie, kiedy wasze dzieci są smutne lub płaczą byłoby idealnie, chociaż nie zawsze się przecież da. I jakbym mogła do środy dostać od Was komentarze na priv byłabym bardzo wdzięczna. Ciekawi nas, czy dzieci, które są zaniepokojone lub rozżalone może uspokoić śmiech innego maluszka:) A może którejś z was uda się już dzisiaj

https://soundcloud.com/janslu/sets/temporal/s-rFGgD Tutaj nagrania:tak:

Hej dziewczynki

Wreszcie mam chwilke i usiadlam na tylku ,spijam kawę ,młodzież na basenie z tata,Hania leży w wózku.staram się zrelaksowac i nie myśleć o stercie prasowania,he he

Jagodka pisząc młodsze dzieci masz na myśli nasze niemowlaki czy moja 4 latke np?tam widzę jeden smiech:confused:

No to się zrelaksowalam Hania marudzi:/

Dziewczyny, ja mam pytanie odnośnie tych bransoletek lilou. Polecacie na tym sznurku, żyłce, łańcuszku czy jakie? Może uda mi się wyprosić u męża w prezencie z okazji naszej rocznicy :P

Cześć,

Przyznaję bez bicia, zaniedbałm forum. Ale Jula ostatnie dwa dni mi dawała popalić w dzień, tzn nie chce spać. Przestałam kłaść na brzuchu do spania ( ze względu, że nie przekręca główki) i jest problem. Na plecach zasypia z wielkim trudem i spi max 20 min :/ A wnocu znowu tylko na plecach i nie ma problemu ehhh. Wczoraj już miałam dość i położyłam na brzuchu spała 3 godziny :szok: Dziś byłyśmy na spacerze i spała tylko 15 min więc jak przyszłyśmy to nakarmiłam i połóżyłam na brzuchu żeby obiad zrobić i co spi już prawie 3 godziny. Ehh nie powinnam tak robić ale inaczej nic nie daje zrobić. W środę rodzice przyjeżdzają więc będziemy oduczać.

Przepraszam ale znów czytałam cały dzień i nie wiem co komu :(:(:( Od jutra postaram się znów w miare uaktywnić :)

Lilla najlepszego z okazji 3 miesiąca :) i Udanej podróży :)

Pozdrawiam gorąco :)

Dziewczyny, ja mam pytanie odnośnie tych bransoletek lilou. Polecacie na tym sznurku, żyłce, łańcuszku czy jakie? Może uda mi się wyprosić u męża w prezencie z okazji naszej rocznicy :P

ja mam na wstążce. sznurki są niewygodne...

ale przystojny pan w TOP MODEL :-D

mam kłopot - mleka mam na styk, a jutro muszę wyjść wieczorem na 4 godziny. mam kupić całą puszkę mm i podać jednorazowo? tych pojedyńczych butelek bez laktozy nigdzie nie dostałam. chyba, że macie dobry patent na odciągnięcie :confused: może w nocy będę karmiła jedną piersią i jak druga się napełni to odciągnę i wrzucę do lodówki? wczoraj odciągnełam 30 ml, a ostatnio Adaś wypił 100 ml

reklama
Darunia- Na tym na czym Ci sie podoba;) Wszystkie sa ladne. Ja mam na sznurku bo jestem len i nie chce mi sie sciagac Lilou do kapieli. Sznurki sa w pieknych kolorach i mozna je samemu sciagnac i zalozyc. Mozna rez miec podwojny sznureczek na 1 Lilou pieknie wiazany. Monus taki ze sie zuzywaja i trzeba wymieniac(chyba ze zakladasz tylko okazjonalnie to beda dlugo) Plus taki ze na sznurku mozesz nawet 4 zamontowac.. A na reszcie raczej nie. Ogolnie sznurek n trwaly i u mnie dlugo zachowuje swoj kolor

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry