• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny mam prośbę od Administracji.EKSPERYMENT!! Poproszę żebyście puściły Waszym dzieciom (tym mniejszym) trzy nagrane śmiechy dzieci i opisały ich reakcję. Jeśli udałoby wam się to z robić w momencie, kiedy wasze dzieci są smutne lub płaczą byłoby idealnie, chociaż nie zawsze się przecież da. I jakbym mogła do środy dostać od Was komentarze na priv byłabym bardzo wdzięczna. Ciekawi nas, czy dzieci, które są zaniepokojone lub rozżalone może uspokoić śmiech innego maluszka:) A może którejś z was uda się już dzisiaj

https://soundcloud.com/janslu/sets/temporal/s-rFGgD Tutaj nagrania:tak:

Hej dziewczynki

Wreszcie mam chwilke i usiadlam na tylku ,spijam kawę ,młodzież na basenie z tata,Hania leży w wózku.staram się zrelaksowac i nie myśleć o stercie prasowania,he he

Jagodka pisząc młodsze dzieci masz na myśli nasze niemowlaki czy moja 4 latke np?tam widzę jeden smiech:confused:

No to się zrelaksowalam Hania marudzi:/

Dziewczyny, ja mam pytanie odnośnie tych bransoletek lilou. Polecacie na tym sznurku, żyłce, łańcuszku czy jakie? Może uda mi się wyprosić u męża w prezencie z okazji naszej rocznicy :P

Cześć,

Przyznaję bez bicia, zaniedbałm forum. Ale Jula ostatnie dwa dni mi dawała popalić w dzień, tzn nie chce spać. Przestałam kłaść na brzuchu do spania ( ze względu, że nie przekręca główki) i jest problem. Na plecach zasypia z wielkim trudem i spi max 20 min :/ A wnocu znowu tylko na plecach i nie ma problemu ehhh. Wczoraj już miałam dość i położyłam na brzuchu spała 3 godziny :szok: Dziś byłyśmy na spacerze i spała tylko 15 min więc jak przyszłyśmy to nakarmiłam i połóżyłam na brzuchu żeby obiad zrobić i co spi już prawie 3 godziny. Ehh nie powinnam tak robić ale inaczej nic nie daje zrobić. W środę rodzice przyjeżdzają więc będziemy oduczać.

Przepraszam ale znów czytałam cały dzień i nie wiem co komu :(:(:( Od jutra postaram się znów w miare uaktywnić :)

Lilla najlepszego z okazji 3 miesiąca :) i Udanej podróży :)

Pozdrawiam gorąco :)

Dziewczyny, ja mam pytanie odnośnie tych bransoletek lilou. Polecacie na tym sznurku, żyłce, łańcuszku czy jakie? Może uda mi się wyprosić u męża w prezencie z okazji naszej rocznicy :P

ja mam na wstążce. sznurki są niewygodne...

ale przystojny pan w TOP MODEL :-D

mam kłopot - mleka mam na styk, a jutro muszę wyjść wieczorem na 4 godziny. mam kupić całą puszkę mm i podać jednorazowo? tych pojedyńczych butelek bez laktozy nigdzie nie dostałam. chyba, że macie dobry patent na odciągnięcie :confused: może w nocy będę karmiła jedną piersią i jak druga się napełni to odciągnę i wrzucę do lodówki? wczoraj odciągnełam 30 ml, a ostatnio Adaś wypił 100 ml

reklama
Darunia- Na tym na czym Ci sie podoba;) Wszystkie sa ladne. Ja mam na sznurku bo jestem len i nie chce mi sie sciagac Lilou do kapieli. Sznurki sa w pieknych kolorach i mozna je samemu sciagnac i zalozyc. Mozna rez miec podwojny sznureczek na 1 Lilou pieknie wiazany. Monus taki ze sie zuzywaja i trzeba wymieniac(chyba ze zakladasz tylko okazjonalnie to beda dlugo) Plus taki ze na sznurku mozesz nawet 4 zamontowac.. A na reszcie raczej nie. Ogolnie sznurek n trwaly i u mnie dlugo zachowuje swoj kolor

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry