reklama

Lipiec 2014

Seorise uważaj na siebie!

Kusicie tym lilou , chciałam coś takiego sobie kupić, tylko w wersji z allegro, bo ja nieczęsto coś oprócz pierscionkow i kolczykow noszę i teraz musze sie zastanowić...

Ola dziś nie była w przedszkolu, wstała z gilem i skrzypiaca, ale do południa przeszło. A ja oczywiście jak ona ma katar, mam zapalenie spojowek... A chodzę w soczewkach, okularów nie posiadam, więc dodatkowo podrazniam oczy...chyba czas okulary sobie zrobic...

Nie pamiętam co komu mialam odpisać, bo czytałam na raty, jak sie dało chwilke złapać w dzień, więc mówię dobranoc

reklama
Witam porannie!
Moje dziecko wczoraj spalo od 12ej do 18.30, jak usnela na spacerze, tak obudzila sie raz na jedzenie o 15ej. Nooo ale za to w nocy urzadzila sobie pogawedki z misiami z karuzeli, nie spala od 2ej do 4ej, teraz kupa ja obudzila i zazyczyla sobie przy okazji piers..

Dziewczyny, tak sie zastanawiam od wczoraj,ktoras z Was pisala, ze maluch juz wyciaga rece do zabawek, nie zdarnie ale jednak wyciaga. Nie wiem ile Wasze dzieci maja tygodni, bo korzystam z appki a tu tego nie widac:/ Laura ma 2 m-ce i trzy tygodnie a raczek po nic nie wyciaga, jest zainteresowana zabawkami, ale tylko na nie patrzy.. To bym jakos przelknela, bo moze nie jest jeszcze na to gotowa, ale ona ma caly czas zacisniete raczki w piastki.. Pytalam sie ostatnio rehabilitantki, stwierdzila ze to normalne (!! Jak wszystko tutaj!!), ze dziecko nie ma jeszcze wyrobionego wszystkiego po porodzie i ze nie wie na razie do czego sluza te raczki. Ok, ale ile te miesnie, itd beda sie wyrabiac! :/
Laura trzyma czesto raczki blisko ramion, tak jak by skulone je miala i zacisniete piastki..
Myslicie, ze mam sie czym martwic? Nawet nie wiem do kogo isc, bo przeciez juz wiem co uslysze, normalne!

Milego dnia i grzecznych maluszkow zycze.

Aa i z tego co pamietem, to Lilly zycze spokojnej podrozy:)

Ostatnia edycja:
Przeżyliśmy!
Mały był grzeczny na pierwszej wycieczce dopiero w aucie załączył syrenę bo było tak gorąco że się z nas wszystkich lało :(
Tak mi go żal było. Ale za to w domu cyc, chwila uśmiechów do rodziców, wanna butla, wyro i śpi do teraz :) tj 11h bez przerwy na jedzenie :)
Celowo nie piszę bez budzenia bo budzić to się budził ( i mnie też przy okazji ) ciamkaniem rączek... nie wiem co on teraz ma za fazę...

Małgorzatkar polecam się zaopatrzyć w okulary. Mnie się kiedyś tak zdarzyło, że złapałam jakieś paskudne bakteryjne zakażenie- musiałam wywalić wszystkie kosmetyki do oczu, które miały kontakt z oczami tj cienie, tusze do rzęs, aplikatory, poza tym soczewki ( wtedy używałam miesięcznych) i zakaz wkładania czegokolwiek do oczu oprócz leków :)
I dupa blada była bo też nie miałam okularów. Było to w czwartek popołudniu a na sobotę byliśmy zaproszeni na wesele ( na podkarpaciu a ja jestem z g. śląska ) więc był stres kto mi zrobi okulary w 1.5 dnia bo jak tu jechać na ślepo na weselicho? :)

Dziewczyny, tak sie zastanawiam od wczoraj,ktoras z Was pisala, ze maluch juz wyciaga rece do zabawek, nie zdarnie ale jednak wyciaga. Nie wiem ile Wasze dzieci maja tygodni, bo korzystam z appki a tu tego nie widac:/ Laura ma 2 m-ce i trzy tygodnie a raczek po nic nie wyciaga, jest zainteresowana zabawkami, ale tylko na nie patrzy.. To bym jakos przelknela, bo moze nie jest jeszcze na to gotowa, ale ona ma caly czas zacisniete raczki w piastki.. Pytalam sie ostatnio rehabilitantki, stwierdzila ze to normalne (!! Jak wszystko tutaj!!), ze dziecko nie ma jeszcze wyrobionego wszystkiego po porodzie i ze nie wie na razie do czego sluza te raczki. Ok, ale ile te miesnie, itd beda sie wyrabiac! :/
Laura trzyma czesto raczki blisko ramion, tak jak by skulone je miala i zacisniete piastki..
Myslicie, ze mam sie czym martwic? Nawet nie wiem do kogo isc, bo przeciez juz wiem co uslysze, normalne!
Mój m-c młodszy Adaś już próbuje wyciągać ręce do zabawek. Czasem ma rączki w piąstki, czasem rozwinięte, ale całe ręce fruwają jak szalone koło zabawek. Może Twoja pociecha ma problem ze wzmożonym napięciem mięśniowym?

Doti jakie preparaty mają ten sam szczep co biogaia?
Lilla szczęśliwej podróży!

Szok, Adaś wreszcie chyba zrezygnował z porannego wiszenia na cycu, dziś jadł po 2, po 5 i teraz po 8. Względnie spokojnie leży, więc idę się ogarnąć. Nie było jeszcze kupy, znowu będzie się męczyć:baffled:

Mamo bobasa,moje bliźniaki są w tym samym wieku co Twoja Laura. Wyciągają ręce do zabawek, aczkolwiek Hania bardziej. Nikoś jest trochę leniwy. Piąstki też często mają zaciśnięte, ale rozluźniają je również.

reklama
Hejka

W nocne was nadrobilam ale:-) jak przyszło do odpisywanito
to padlam:/

Seorise chyba wywolalam cie myślami:)oby to byla jednorazowa akcja,badania porobilas?

Mamobobasa moja Hania tez piastki zaciśnięte,smiejemy się ze boksowac się chce;)tak na serio to uważam ze nie ma się czym martwić ale uważam ze każde dziecko powinno miec wizyte u neurologa

Małgorzata z Zuzia Chodzież na basen na zajęcia zorganizowane czyOj mnie tez musicie lilou ,niedługo nasza rocznica ,może sobie kupiec ha ha:)maz mobiecal:-) prezent jak urodze ale się nie doczekalam jeszcze:(

Zdrowia dla 'chorowitkow',bardzo się boje sezonu jesiennej zimowego właśnie z powodu chorób...

_-----------------------------
I tyle ....cdn

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry