reklama

Lipiec 2014

Skorki za post pod postem

Hania marudna od rana,wczoraj tez mi ponad godzinna scene placzu urzadzila wieczorem,wtedy nic nie pomaga ani noszenie anibujanie,ręce mi juz opadaja:(

Maz mnie juz zdazylwnerwic ,ola humoru od rana,ehhh mam dola ...l

Miłego dniawam życzę

Magdalenki dawno nie bylo,ciekawe co uhobbit

Ostatnia edycja:
reklama
Witam porannie.
Jakiś paskudny dzień się zapowiada, mgliście i deszczowo jakoś....
I jeszcze mąż zrzucil mi na głowę elektryka:wściekła/y:

Malgorzatkar, jaki masz sposób na ogarnięcie kataru w pół dnia?

Haust , pisałaś o jaglance z rodzynkami i cynamonem. Możesz napisac jak ją gotujesz?
Też mam wrażenie,że duża ilość mleka w diecie dziecka to częstszy katar i kaszel.Moje dziecko było na bezmlecznej ponad 2 lata. Po wprowadzeniu mleka 3 infekcje w ciągu 2 msc. Teraz w przedszkolu zupy mleczne:no:, chyba poprosze,żeby jej tego nie dawały.

Zapomnialam się pochwalić, moje dziecko chyba przestało ulewać. Już od kilku dni sie nie zdarzyło.:happy:

Sorry za brak polskich znaków ale mam jedna rękę. Drugą macham wiatraczkiem:-)

witam
Ola w przedszkolu, Zuzia śpi, ja już po kawce, się zastanawiam, czy jadę na fitness czy dziś jeszcze nie... Zuzia jakiś dziwny humor ma, w nocy niby obudziła się na jedzenie, a zamiast jeść, chciała smoka i leżeć wtulona w cyca...i płacz był...nie wiem, o co jej chodziło. wczoraj mało piłam, może po prostu mało miałam w cyckach i się denerwowała?

Mika, Ola na duży katar dostała jakiś czas temu kropelki Rhino agent, są super. koleżanka swojej córce też nimi uporczywy katar wyleczyła.

Agulam będziemy chodzić na zajęcia zorganizowane z Zuzią, a Ola bez zajęć, bo ostatnio nie chciała wykonywać ćwiczeń, wolała sama pływać, więc bez sensu. ją zapiszemy dopiero na naukę pływania, czyli jak będzie miała koło 4-5 lat. Zuzia trochę za wcześnie zapisana, niby od 3 miesiąca powinna, ale glowę już trzyma, więc nie będzie źle :)

Cześć dziewczyny.

Ponawiam moje pytanko odnośnie pampersów. Napiszcie proszę jaka jest cena w Polsce, jedynek i dwójek. Cena i ilość jaka

jest w opakowaniu.
U Nas super nocka:-):-):-):-). Julcia tylk dwa razy płakała z bólu brzuszka(kolki), czyli jest poprawa.

Sab simplex nie pomogły. Teraz jedziemy na espumisanie. Powiedzcie prosze jak długo można brac espumisan?

Wszystkim życze miłego i przede wszystkim spokojnego dnia z Waszymi pociechami .:-):-):-):-):-)

Cześć dziewczyny.

Ponawiam moje pytanko odnośnie pampersów. Napiszcie proszę jaka jest cena w Polsce, jedynek i dwójek. Cena i ilość jaka

jest w opakowaniu.
U Nas super nocka:-):-):-):-). Julcia tylk dwa razy płakała z bólu brzuszka(kolki), czyli jest poprawa.

Sab simplex nie pomogły. Teraz jedziemy na espumisanie. Powiedzcie prosze jak długo można brac espumisan?

Wszystkim życze miłego i przede wszystkim spokojnego dnia z Waszymi pociechami .:-):-):-):-):-)

Ja kupuje pampersy premium te biale 72szt za 35zl.roz 2.co do innych sie nie orientuje

Moj maly juz dawno wyciaga raczki do zabawek.tak samo gdy lezy pod karuzela stara sie lapac zabawki i kopac je nozkami..no i jak lezy juz podnosi glowke...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry