Tusiaczek2402
Moderatorka
Bywam miła
A że poniedziałek to tak na dobry początek tygodnia ślę pozytywy.
A że poniedziałek to tak na dobry początek tygodnia ślę pozytywy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem co zrobić z tego szczęścia:-) Co lepsze - był już dwie kupy, w tym jedna ogromniasta, co wróży bardzo dobry dzień, skoro najgorsze za nami. Teraz piję herbatkę po śniadaniu, a Młody gada do robaków na karuzelce - chwilo trwaj!
Makota no to nasze chłopaki idą łeb w łeb![]()
U nas tez szuszara dzis nie pomagała (a dotychczas był to stuprocentowy sposób). Wczoraj to na pewno go baki męczyły ale dzis nie miałam co do tego pewności. Były dzis cztery kupy w tym trzy zrobione do południa.
A co do lilou to wszystko wina Catsun
Ja dzis sie strasznie podjaralam w tym salonie i gdyby nie fakt ze na grawer czeka sie 2h to pewnie bym od razu trzy zamówiła
A Ty Makota jakie juz masz?
No i co z tym Teoim telefonem? Mialas chyba zminic operatora i wziac jakis telefon przy okazji?

doszłam do wniosku, że cyc jest najpotrzebniejszy wieczorem i że piwo mogę postawić o 17. wrócę do domu ok 20, wykąpie, dam cyca i utulę. koleżanki oczywiście rozumieją 
A jak nawet doczytam to nie zapamiętuje
Wogóle zapominalska jestem chyba gorzej niż w ciąży 

już bardziej mi sojowe posmakowało 
Ale muszę to zrobić, bo w sierpniu już zaliczyła katar, a u nas za katarem od razu idzie kilka tyg kaszlu 

Dodatkowo skończył mu się trądzik a na buzi skorupka się zrobiła - w czw mam pediatrę mam nadzieję, że nie powie, że to kwestia mojej diety, bo sobie chyba palnę w łeb 

mam też córce leżaczek, matę i dużo grzechotek z h&m pluszowych, mój jeszcze za mały jest, ale ma na szczypcach taką czerwoną małpkę i czasem się jakby spojrzy na nią 

Pojechaliśmy do restauracji na obiad, bo mi się nie chciało gotować
dodatkowo N. miała atrakcję, bo tam dużo dla dzieci zabawek itp. A mały ślicznie spał
później jeszcze sklep zaliczyliśmy, a w domu tort - także dzień pełen wrażeń i socjalizacji ze środowiskiem zewnętrznym