reklama
A ja zapomnialam sie pochwalic ze nie pale od kilku tyg..moze pamietacie jak pytalam co z paleniem I ze jednego pale I zamierzam rzucic?? Rzucilam a wlasciwie odrzucilo mnie samo od papierosow z czego jestem baaardzo zadowolona!!!
Ostatnia edycja:
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Widzisz minisia :-) tyle Nas tu jest a ja nawet nie popatrzyłam gdzie Ty mieszkaszTylko ze tu w uk nie wiem czy moge tak sama sobie isc I to spr. .poza tym powiem ci ze to moja 4ta ciaza a pierwszy raz slysze o tym badaniu ..nigdy wczesniej lekarz mi tego nie zlecil...
Wiec tym bardziej nie martw sie bo 3 ciaze za Toba i lekarze tez pewnie wiedza jak robic. Widocznie u Was nie ma potrzeby robienia tego badania
. Bużka 
LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
No widziszLaleczka u nas tu w uk wiele "nie trzeba" haha
Wizyty tez co 8tyg ehh
bede teraz swiadoma hehe :-) Podziwiam kobiety u Was
Ja bym nie wytrzymała wizyt co 8 tyg
Jestescie naprawde barrdzooo
:-)
cierpliwe hihih;-)Cześć dziewczyny. Skorzystałam z Waszych rad i niestety wszystko jest dzisiaj przeciwko mnie. W żadnej aptece,której byłam nie ma mowy o dostaniu leku bez recepty "bo jak pani nie dostanie tego leku to co wtedy?", na IP moja wizyta była nieuzasadniona, gdyż taki problem to nie problem. Jednorazowe badanie nic im nie mówi. Muszę czekać do wizyty. Pozostaje mi tylko liczyć w siłę mojego skarba. Byle do wtorku ...
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
W którym tygodniu pojawiło się u Was serduszko???
ja widziałam serduszko na pierwszej wizycie, to był 6t1d.
hehe, widzę, że nie tylko ja ryczałam wczoraj na filmie Listy do M.

reklama
malgorzatkar
Fanka BB :)
zwlokłam się z łóżka, zjadłam mandarynkę, przewalczyłam żeby została tam gdzie ja chce, a nie u pana K.... ale czuję się nadal niezbyt do życia... a pierwsza ciąża taka prawie bezobjawowa była...