reklama

Lipiec 2014

Hej, dojechalysmy :) było trochę zamieszania, ale julcia grzeczna jak aniołek była. Ogólnie trochę za późno na lotnisko wyjechalismy bo trzeba było wszystko szybko ale dalismy rade. Jak na razie niunia dobrze znosi zmianę otoczenia.
Jagodna zdrowiejcie bo trzeba się spotkać :)
Catsun z teściowa twój powinien zrobić porządek a ty głęboki wdech i zajmuje się syniem tak jak czujesz :)

Nie dam rady nic juz napisać ehh, spokojnej nocki :)

reklama
Moje. dziecko znowu ma dłuższą przerwę w karmieniu. tj od 18.30 do teraz (8h!!) ooo takiej to nigdy nie miala.
Wczoraj czekalam na meza z kapiela jej i się nie doczekałam bo dziecko zasnelo. Zastanawiam się czy pielucha do rana wytrzyma czy zmieniac teraz ryzykujac ze się obudzi?? Podejmę ryzyko.

Miska dobrze ze ta krew to jednorazowo tylko była. Dziecko ma rozwolnienie tj rzadkie kupy ma czy często?

Limonko dobrze że już na miejscu jesteście.

Jagódka zdrowia weselnico. Pewnie się calowalas na mrozie i teraz masz za swoje :P

Już nie wiem co jeszcze miałam napisać...

Lilla- I jak przebiegla zmiana pampersa? :D U mnie z 2 razy bylo 7h. Ale nie budzilam i pampers owszem byl ciezki ale na szczescie nie przesikany.. Ale tez chodzilam kolo lozeczka i zastanawialam sie budzic? Czy nie budzic;) Teraz juz nie budze jak tak slodko spi. Ja przedwczoraj nie wykapalam Hubiego bo tez zasnal o 18.00 i zbudzil sie o 23.00 na karmienie. To tylko przebralam go w spiocha i umylam raczki i buzie w nocy

Michalina- Jak chcesz do mnie przyjechac w nastepnym tygodniu to oprocz wt i sr mozesz caly tydzien:) Daj znac;) Czy znasz kogos ktoa dzieci czy jest w ciazy w potrzebie? Mam do oddania za darmo 2 paczki pampersow nie otwarte- rozmiar 2. Jak nie to chyba pojde do domu dziecka oddac..

Ostatnia edycja:
Catsun zmienilam pampersa bo juz był po 8h a gdybym tego nie zrobiła to byłby na pupie 13h. Młoda się obudziła i dalam jej potem z drugiego kranu zjeść to zrobiła kupę, więc byla kolejna zmiana pieluchy. na szczęście moje. dziecko odlozone do łóżeczka nawet. nie spiace zasnelo w nocy ładnie. byle nie na plecach.

Lilla- Tak 13h to juz by bylo kiepsko nie tylko z pampersem ale i z pupa:P

U mnie Hubert tak zasypia tylko noca.. Odkladam go po jedzeniu a on sam usypia. W ciagu dnia tak nie ma. Chyba ze uda sie nad karuzela.

Ciekawe jak bedzie u Ciebie z woombie skoro Zola lubi spac ba brzuchu

Lilla- Tak 13h to juz by bylo kiepsko nie tylko z pampersem ale i z pupa:P

U mnie Hubert tak zasypia tylko noca.. Odkladam go po jedzeniu a on sam usypia. W ciagu dnia tak nie ma. Chyba ze uda sie nad karuzela.

Ciekawe jak bedzie u Ciebie z woombie skoro Zola lubi spac ba brzuchu

Catsun jak ja ciasno tetra owinelam to i na plecach zasnela, ale ja nie umiem tak jej krepowac bo zawsze się uwolniła.

Kiedys dzieci przesypiaja cale noce, moja tylko te noc za szybko zaczęła bo mialam kąpać a mąż mówi zebym 15min ja przeciagnela bo on ze sklepu wraca i te 15min w 8h się zmieniło.

reklama
Jeżeli chodzi o kupę to robi często bo trzy cztery na dzień i takie właśnie bardziej wodnite. Dzisiaj od 5:30 walczylysmy z bólem brzucha do 7"30 w końcu kupa poszła, uff.

Catsun daj do domu dziecka, tam jest dużo potrzebujących dzieci! Ja kiedyś sporo takich darowizn robiłam.

U nas też fajna noc, 20 później 2 i 5:30.

Zmęczona jestem gośćmi, dzisiaj jadą. Uf i moim mężem. Kurcze pół godziny coś ustalamy a później przy wszystkich oznajmia zupełnie inną decyzję. Ja w szoku, złoszczę się i wychodzę na rodzinną marudę... Cholera jasna. Już nie mam chwilami siły walczyć z nimi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry