reklama

Lipiec 2014

Catsun, to prawda z tym mlekiem! Masz calkowita racje!
Mala spi, ale tylko u mnie na klacie:( odkladam ja i jest placz.

Lilla, Zola sliczna!!

Pytam o polio, bo ja sie kompletnie nie znam na tym, jestem w tym zielona:/

Ja meza zostawiam gora na godzine, on nie ma wyobrazni i boje sie jak go zostawiam z Laura. To tez mnie drazni, bo nie moge liczyc na niego:/

Michalina, ja bym sprobowala z innych butelek podac malej, nawet taka najzwyklejsza sprobuj.

Makota, a probowalas karmi? Ja jak wypilam karmi to cyckami moglam gwozdzie wbijac:/

Ostatnia edycja:
reklama
Jagódka a ty jak szczepisz?

Ej moja też nie chce butli. A tu za niedługo mam wizytę u dentysty i ze 2h mnie może nie być.
Mąż maks 1h został kiedyś jak do gina szłam.

Dziewczyny kp czy jesteście na antykoncepcji?

Nie, liczę, że nie wpadniemy:-D
Ja jeszcze nie szczepiłam (oprócz wzwb w pierwszej dobie, i gruźlicy tydzień później) Miałam szczepić 5w1, bo tam krztusiec jest acekularny, ale coraz bardziej skłaniam się ku innym opcjom..Boje się tych skojarzonych, bo strasznie dużo NOPów po nich.. Pogadam z pediatrą, czy możemy krztuśca jakoś wymienić na acekularnego. Ech..jestem kropce, najchętniej wcale bym nie szczepiła.

Makota89 też tak myślę,że nie wie co mu jest najważniejsze żeby po tych kroplach mu przeszło bo juz mi go tak żal jak widzę,że ledwo oczy otwiera bo ma opuchnięte do tego ta minka ach...sama się dzisiaj popłakałam...i teraz modlę się żeby kupkę zrobił i to będzie znak ze już mu się odblokowało.
M.bobasa to wspólczuję widzę ze u ciebue tez ciezki dzien mniejmy nadzieję że jutro będzie lepiej..
Zbliza sie pora karmienia juz widze ten krzyk po karmieniu az i mnie brzuch boli z nerwow.
Jeszcze ten moj maz usiadzie we fotelu i sto pytan do..a ja nie mam sily na jego filozoficzne dyskusje ha
Catsun dovranocka kolorowych :)
Ciekawe kiedy sie poloze hm..

Makota kup sobie F*e*m*a*l*t*i*k*e*r (pisze tak, bo mi ocenzuruje) karmi też jest dobre - ogólnie słód jęczmienny jest super:tak:
No i wiesz jak nakręcić laktację? Przystawiając ponad normę. Odciągaj rano, wtedy mleka jest najwięcej i najłatwiej ściągnąć bez szkody dla dziecka przez wysoką prolaktynę.

Ja szczepień też nie ogarniam. Jutro mamy pierwsze........
Natalki nie szczepiłam dodatkowymi i teraz Oliwii też nie zamierzam. Temat szczepień to bardzo kontrowersyjna sprawa.

Mój mąż daje radę nawet sam z dwójką dzieci. Z czego się cieszę. Zaczynam studia podyplomowe i przynajmniej o to nie muszę się martwić. Inaczej byłby problem.

Elifit - ja dopiero będę mieć pierwszą wizytę u gina po porodzie. Nie myślę o antykoncepcji, ja w ogóle o xxx jeszcze nie myślę :-P

Makota mi w pewnym momencie też karmienie zbrzydlo przez ta zależność właśnie, takie wręcz psychiczne i fizyczne uzależnienie to aż boli jak wychodzę z domu na minuty bo tu nie można mówić o godzinach i wracam to afera. Mój m bardzo się stara i mam do niego pełne zaufanie, on bardzo by chciał żeby mała z nim zistawala ale nie ma patentu na jej uspokojenie. Ja mam łatwiej bo mam cycki.
Butle mam z aventu i z nuka i z zestawu z laktatorem. Przydałaby się taka z wielkim smokiem bp z tymi mqlymi to Melka nie bardzo wie co się robi. Jest taka? Duży miękki smoczek.

M próbował podać jej butle bo czytałam ze ode mmie może nie chcieć ale u niego było jeszcze bardziej dramatycznie :/

Kuzwaaaaaaa Aru ma angine. Właśnie go bierze temperatura. I co teraz? Czekać do rana na lekarza czy SOR? Ksztusi się biedny bo oddychać nie może. Migdałki tak wielkie że gardła prawie nie widać :( :( :(

reklama
Jak nie moze oddychac/ ma trudnosci to sor. A jak nie to rano lekarz.
Michasia jest tommie tippee. Ja mam taka jak jagodka antykolkowa. Kupowalam w zestawie 2 za 36 zl. Jest duzy smok z koncowka jak sutek i jak zassa to sie wygina. Smoczekna pewno miekki

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry