Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elifit, skojarzone plus pneumo..
Pierwsza to infanrix hexa, a druga prevenar 13- pneumo.
A w Polsce szczepi sie dzieci przeciw heinego-medina?
angelika2014 mój jadł normalnie aż do czasu kolek i zielonych kup
po wizycie u pediatry przepisała krople i mówiła że mam dawać probiotyk nie jesc nabiału..ja prawie i tak nie jem...badała go i mówi że ma wzdęcia i dlatego ma kolki....ide bo znowu ma
Muszę sobie w końcu zdjęcie profilowe wymienić ;-) i chyba też suwaczek...?
Lilla - moje dziecię co wieczór nieodkładalne ech tylko cyc, złość, cyc, kupa, cyc, złość... I tak z 2 h i w końcu pada...ciekawa sprawa.
Dziewczynyto byly najgorsze 3godz w moim zyciu
juz mielismy na ip jechac, malej podskoczyla temp, plakala niesamowicie, az cale oczka ma napuchniete, ostatnie 20 min nie dalo juz sie jej uspokoic, po prostu wrzeszczala. jak padla decyzja ze jedziemy to mala usnela przy piersi.. Splakalam sie gorzej od niej
![]()
Niech ten dzien juz sie skonczy, masakra!
W ogóle mam ciągoty na zakazane jedzenie, bigos za mną chodzi:-)
na szczęście dałam radę bez znieczulenia, bo miałam odciągnięte tylko 50 ml w domu i zamrożone 100 ml.
ostatnio mam dużo stresu - jak Adaś się wścieka (teraz przeważnie chce żeby go nosić, a ja nie mam siły nosić prawie 7kg dziecka przez pół dnia
) to tracę cierpliwość. jak już nie daje rady go uspokoić odkładam go do łóżeczka, oddalam się do kuchni, biorę 3 oddechy i wracam. czasami mam wrażenie, że za bardzo daję mu odczuć swoje zdenerwowanie - pewnie nakręcamy się oboje. muszę nad tym szybko popracować. myślę nad mm, bo podobnie jak Kum jestem już wymęczona cycowaniem. lubię to (kiedyś nie przepadałam za karmieniem z uwagi na ból, przepełnione piersi i sama nie wiem co jeszcze), ale jestem już zmęczona wstawaniem w nocy, pilnowaniem aby nie zasnąć, pilnowaniem dziecka, przystawianiem, zależnościa i takich tam, że chętnie wprowadziłabym mm. z drugiej storny - żal karmienia :-( n
to jest jakieś nieporozumienie!