reklama

Lipiec 2014

Muszę sobie w końcu zdjęcie profilowe wymienić ;-) i chyba też suwaczek...?

Lilla - moje dziecię co wieczór nieodkładalne ech tylko cyc, złość, cyc, kupa, cyc, złość... I tak z 2 h i w końcu pada...ciekawa sprawa.

reklama
Dziewczyny:( to byly najgorsze 3godz w moim zyciu:( juz mielismy na ip jechac, malej podskoczyla temp, plakala niesamowicie, az cale oczka ma napuchniete, ostatnie 20 min nie dalo juz sie jej uspokoic, po prostu wrzeszczala. jak padla decyzja ze jedziemy to mala usnela przy piersi.. Splakalam sie gorzej od niej:(
Niech ten dzien juz sie skonczy, masakra!

Jednak zaszczepiłam. Zawierzyłam mojemu lekarzowi. To fajna babka i jej ufam :) Dzieciaki grzeczne, śpią sobie już słodko.

Myślę właśnie o zmianie mleka. Na moją dwójkę to tyle tego idzie, że szok. Może Bebiko? Podaje ktoś? Ja Mani dawałam i się uchowała :D

Kolejny NOP..Cudownie:sorry: Było pojechać na IP i żądać zgłoszenia NOPu
Akumulator przyszedł, autko odpaliło ufff.. będę mogła dojechać na kołach do mechanika:tak: Wysprzątałam samochód w środku, dwie łazienki i nic mi się już nie chce.
Dzieciaki wykąpane, Adaś je i mam nadzieję, że za chwile zaśnie. Jakiegoś głoda wieczornego mam:zawstydzona/y: W ogóle mam ciągoty na zakazane jedzenie, bigos za mną chodzi:-)

Mamo bobasa- Dla mnie to jest mega nieporozumienie zeby tak drogie mleko jak Bebilon szkodzilo dzieciom.. :/ Czlowiek kupuje drozsze bo chce to co najlepsze dla dziecka a tu taki ch** ze tak powiem:P Jej i wiadomo czemu malutka plakala:((((?? Tak mi jej szkoda jak czytam.. Skad ta temperatura:(? Kochana mam nadzieje ze jutro to sie nie powtorzy:*! Mocno tule!
Edit: teraz czytam ze po szczepieniu.. Ja zawsze sie modle zeby po szczepieniu bylo dobrze... Wspolczuje wam strasznie.. A jaka szczepionka i na co szczepilas? Szczepi sie u nas na to u nas sie to nazywa Polio ipv i jest w 3,4 miesiacu i pozniej w 6 roku zycia;)

Haust- Zdrowka kochani:** Duzo zdrowka!

Szczesliwa mamo i inni- Ja tez dostaje ZUS w terminie i wszystko jest tip top jak narazie. Czyli po HA jest gorzej czy nie ma poprawy?

Michalina- To super ze chrzciny wspominasz bardzo dobrze:) To pewnie wzruszajace:)

Jagodka- Chodzi Ci o Dady w Biedronce?? Tak potwierdzam 128 sztuk pampers 3 za 49 zl!

Kum- ja dodaje wode- mama i ja. Kiedys czytalam ze Zywiec to najgorzej oceniana woda z wszystkich..

Elifit- Recepty?? Recepty chyba sa tylko na jakies HA czy Petit? Lub mleka specjalne?? Mi nic nie wiadomo.. Ja uzywam zwyklego Nan pro.

Katka- Zdjecie profilowe jest super:)) Na prawde!

My dzis po szczepieniu na pneumo. Maly super to przeszedl. Oczywiscie po poplakal ale jak juz wyszlismy z przychodni to nie plakal wcale:) Pieknie dzwigal glowke:) Dowiedzialam sie ze po prostu zle ukladam raczki i tak slabo podnosi. Glowke trzymal b wysoko z 1,5 min :) Jest zdrowy i b silnym, dyzym chlopczykiem:) Bylismy pozniej u mojej mamy:) Maly byl senny ale z godzinke moja mama go potulila i pojechalismy do domu. W domu maly sie zbudzil i troche marudzil ale jak poszla kupka to zaraz poszedl spac:) za 30 min zbudzil sie, dojadl, zapielam go w woombie polozylam go w lozeczku i glaskalam ale patrzac na mnie ciagle chcial na rece. Jak go jeszcze wyglaskalam to jeszcze jak mial otwarte oczka poszlam do pokoju obok i co zagladalam zerkal na wylaczona karuzele i sam zasnal:) Kocham go:)) taka bylam szczesliwa ze zdrowy i slicznie glowke trzyma:) Wazy prawie 6 kg bo 5700:)

POTWIERDZAM!!
W Biedronce 128 sztuk pampers 3 za 49 zl:) Kupilam juz:D

Ostatnia edycja:
reklama
Catsun wow i nan pro 40 zł? Ile cie wynosi miesięcznie?

Ja idę do pediatry 1 października zgłosić NOP i porozmawiać o szczepieniach. Nie chcę drugi raz tego płaczu przechodzić.

Mamo_bobasa tu 3 dawki są polio. Pierwsza w 3 miesiącu. Ale skojarzone mają ją wbudowaną i już w 2 miesiącu niektóre dzieci dostały.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry