Mamo bobasa- Dla mnie to jest mega nieporozumienie zeby tak drogie mleko jak Bebilon szkodzilo dzieciom.. :/ Czlowiek kupuje drozsze bo chce to co najlepsze dla dziecka a tu taki ch** ze tak powiem

Jej i wiadomo czemu malutka plakala

(((?? Tak mi jej szkoda jak czytam.. Skad ta temperatura

? Kochana mam nadzieje ze jutro to sie nie powtorzy:*! Mocno tule!
Edit: teraz czytam ze po szczepieniu.. Ja zawsze sie modle zeby po szczepieniu bylo dobrze... Wspolczuje wam strasznie.. A jaka szczepionka i na co szczepilas? Szczepi sie u nas na to u nas sie to nazywa Polio ipv i jest w 3,4 miesiacu i pozniej w 6 roku zycia
Haust- Zdrowka kochani:** Duzo zdrowka!
Szczesliwa mamo i inni- Ja tez dostaje ZUS w terminie i wszystko jest tip top jak narazie. Czyli po HA jest gorzej czy nie ma poprawy?
Michalina- To super ze chrzciny wspominasz bardzo dobrze

To pewnie wzruszajace
Jagodka- Chodzi Ci o Dady w Biedronce?? Tak potwierdzam 128 sztuk pampers 3 za 49 zl!
Kum- ja dodaje wode- mama i ja. Kiedys czytalam ze Zywiec to najgorzej oceniana woda z wszystkich..
Elifit- Recepty?? Recepty chyba sa tylko na jakies HA czy Petit? Lub mleka specjalne?? Mi nic nie wiadomo.. Ja uzywam zwyklego Nan pro.
Katka- Zdjecie profilowe jest super

) Na prawde!
My dzis po szczepieniu na pneumo. Maly super to przeszedl. Oczywiscie po poplakal ale jak juz wyszlismy z przychodni to nie plakal wcale

Pieknie dzwigal glowke

Dowiedzialam sie ze po prostu zle ukladam raczki i tak slabo podnosi. Glowke trzymal b wysoko z 1,5 min

Jest zdrowy i b silnym, dyzym chlopczykiem

Bylismy pozniej u mojej mamy

Maly byl senny ale z godzinke moja mama go potulila i pojechalismy do domu. W domu maly sie zbudzil i troche marudzil ale jak poszla kupka to zaraz poszedl spac

za 30 min zbudzil sie, dojadl, zapielam go w woombie polozylam go w lozeczku i glaskalam ale patrzac na mnie ciagle chcial na rece. Jak go jeszcze wyglaskalam to jeszcze jak mial otwarte oczka poszlam do pokoju obok i co zagladalam zerkal na wylaczona karuzele i sam zasnal

Kocham go

) taka bylam szczesliwa ze zdrowy i slicznie glowke trzyma

Wazy prawie 6 kg bo 5700
POTWIERDZAM!!
W Biedronce 128 sztuk pampers 3 za 49 zl

Kupilam juz