agulam
Fanka BB :)
Hej
Dziewczyny mi położna mówiła ze nawet jak ktoś opryszczki zalapie w domu to dziecka nie szczepić(wirus),jakby ktoś miał katar itp to bym nie szczepila
Kornela Hania pije mm,po 150 wody +5 miarek=170,ostatnio jak kończy i biorę ja do odbijania jest wielki placz
Czasem je co 3h /4h w nocy dłuższe przerwy.troszkę podaje jej zwykłej wody na przełamanie.
Podaje jej biogaje i dicoflor.
Seorise zniknęła też,Magdalenka?
smaruje się amolem,lyknelam przeciwbólowe tabl,mam nadzieje ze minie samo
Miłego dnia
Dziewczyny mi położna mówiła ze nawet jak ktoś opryszczki zalapie w domu to dziecka nie szczepić(wirus),jakby ktoś miał katar itp to bym nie szczepila
Kornela Hania pije mm,po 150 wody +5 miarek=170,ostatnio jak kończy i biorę ja do odbijania jest wielki placz

Czasem je co 3h /4h w nocy dłuższe przerwy.troszkę podaje jej zwykłej wody na przełamanie.
Podaje jej biogaje i dicoflor.
Seorise zniknęła też,Magdalenka?
Miłego dnia

Muszę opierdzielić kadrową
Dobrze, że to u nas w przychodni wyszło, a nie gdzieś daleko, np. u jakiegoś specjalisty. Ciekawe co by zrobili? Odesłaliby nas? Hmmmm wolę nie myśleć