reklama

Lipiec 2014

reklama
Darunia dobry pomysł z ta wkładką choć u mnie ryzykowny
:P

Haust zdrowka!

Dzisiaj we wszystkich przerwach od dziecka ;) uczyłam się niemieckiego kurcze fajnie tak mózg rozprostować.

Melka jest dość absorbujaca bo jak nie śpi to chce żeby ja zabawiac ale jest postęp bo nosić aż tyle nie trzeba. :) a te moje słodkości już ciężkie na mój kręgosłup. Choć w niedzielę na mszy wystalam znią na rękach całość. A chrzciny mieliśmy w sobotę bez mszy i jak tak na to wszystko patrzę już z dystansu to faaaajnie było :)

Teraz jesteśmy na dworze piękne słońce ale w cieniu zimno.

Poradzcie mi jaką wodę dawać dziecku i w jakich ilościach? Bo ona mi z butli pić nie chce to może jak dam inny produkt niż mleko to się zaciekawi...

Szczęśliwa zamontuj suwaczek jak możesz, bo nie wiem co Ci odpowiedzieć - ile ma Twoje dziecko? W 6-tym tygodniu życia jest kryzys laktacyjny - dziecko zwiększa potrzeby żywieniowe i wisi, żeby "zaprogramować" cycki na większą produkcję Pozwalaj wisieć, bo potem mleka nie będzie tyle, ile trzeba jak mu to uniemożliwisz. to samo jest we wszystkich trójkowych tj. w 3., 6., i 9. tygodniu, potem w 3-cim m-cu, 6-tym i 9-tym miesiącu

Byłam z Młodym na spacerze. Po półtorej godziny wróciliśmy. Wyjęłam go z wózka, poszliśmy na górę, rozpięłam go trochę.. a on przespał jeszcze cała godzinę:szok: w czapce i rozpiętym ubranku.. Dobrze, że się nie zagotował:-p
Dziewczyny, które używają Dady - jest promocja na megapaki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jagódka zdecydowanie muszę zamontować dzisiaj to uczynię :)
Ma 6 tygodni i to by się zgadzało..pozwalam mu wisieć na cycu bo myślę sobie, że głodny.to chociaż mnie to uspokoiło,dobrze wiedzieć że coś takiego ma miejsce ;-)

ja dawałam żywiec zdrój. piszę że odpowiednia dla niemowląt, to znaczy na tej wodzie robiłam mm - żeby nie czekać aż gotowana ostygnie, podgrzewałam mineralkę w mikrofali. ale można też zwykłą przegotowaną dawać.

Jagódka masz racje promocja Dady 50 zł;p duże paki 3 np 126 szt. i u mnie tez była lovella za 11,99.

Szczesliwa mój mały je co godz po 5 minut dzień i noc z jedna dłuższą drzemka a jest starszy. myślę ze trzeba przezyc i przystawiać na zadanie;/

Hej

Produkcja niezła

Mamo_bobasa przystaw do prawej niech ruszy produkcja i zbieraj do laktatora a dziecko hop na lewą pierś.

Catsun a nie dostałaś recepty na mleko?

Ja też tak robie z tą wkładką laktacyjną. Dzięki temu pamiętam którą piersią karmić.

Darunia ja bym chyba w tej kwestii nie zawierzyła lekarzowi bo za dużo się naczytałam o NOPach. Trzymam kciuki &&&

Lilla Jesu rzeczywiście ile mm kosztuje to szok :O ale oszczędność z kp.

Michalina ja wodę mam Primavera.

Jagódka no my wczoraj już dwa domki Dady kupiliśmy :D

Spacer zaliczylismy rano ok 10. Słońce grzalo ale 12 st na termometrze.

angelika2014 mój jadł normalnie aż do czasu kolek i zielonych kup
po wizycie u pediatry przepisała krople i mówiła że mam dawać probiotyk nie jesc nabiału..ja prawie i tak nie jem...badała go i mówi że ma wzdęcia i dlatego ma kolki....ide bo znowu ma

reklama
No i marudzenie się włączyło dziecku memu. Jest nieodkladalne. noszę na ręce a ono piesc ssie.
Malz serial ogląda. wykapiemy młodzież i hells kitchen wlaczamy.
my między deszczem zdazylismy. do CH i z powrotem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry