Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Myślałam że macie tak jak my że cycek na ból brzuszka i płacz przy cycku. Ulga dopiero jak się porzadnie odbije.Lilla my pewnie jemu się odbija megaaaa...czuję się troszke zagubiona o co mu chodzi.albo on uspokaja sie przy cycu albo mam za mało pokarmu ..ale czasem mu się ulewa lekko ale jednak
Dziękujemy. Zyczymy pięknych snów Tobie i HubiemuLilly-
Dobrej nocy Zola![]()
P.S.: Zbudz sie o minimum 7.00
Zolka coraz ladniejsza![]()
W nocy jest po kąpili przerwa 6h a potem już co 3h z zegarkiem w ręku. Kiedyś były dłuższe przerwy. Często też przysypiam z nią i je 45minMój też już śpi. O Lilla, a może ona zwolniła tempo, bo mniej je w nocy?
Elifit powodzenia z tym NOPem, przygotuj się dobrze do tej walki i nie daj się zbyć
Zasypia przy cycku i świetle. Na noc mamy LEDy właczone, ale i tak jest jasno. Przyzwyczaiła się już.Lilla - Twoja córka zasypia przy świetle? Jejku, ja na noc zawsze na karmieniu gaszę światło i w takim półmroku kończę usypianie - oczywiście na rękach.
Ile wasi faceci maksymalnie zostają sami z dziećmi?
My stosujemy kondony. Gosiu a masz hormonalną czy mechaniczną?Elifit tam mam wkladke hormonalna
Katka super ze kontynuujesz studia. SzacunekMój mąż daje radę nawet sam z dwójką dzieci. Z czego się cieszę. Zaczynam studia podyplomowe i przynajmniej o to nie muszę się martwić. Inaczej byłby problem.
Elifit wam rowniez spokojnej nocy. DUzo, duzo zdrowia dla ArusiaUff zasnął także czekamy do rana. Oby tylko Zuzia nie złapała. No i musimy odwołać urodziny :/ W niedzielę kończy trzy lata.
Dobra dobrej nocy dziewczyny