reklama

Lipiec 2014

A dlaczego po wizycie masz takie refleksje??
ja na wieczór zawsze muszę dac 3 cycki, a teraz zawsze zmuszam do dwóch. żeby wytrzymał bez cyca choć 1,5h w dzień

Kum bo Zola nie przybrała nic na wadze przez tydzień, a w poprzednie dwa tylko 100g. Zasięgnelam języka u pielęgniarek i tak mi doradzily. Bo ja chce zostac jeszcze przy KP

reklama
mama bobasa ja sama jestem po wrażeniem, tym bardziej jak widzę ile Twoje dziecko przytyło....:-)
dzisiaj sąsiadka mi mówi że jej córka jest taka jak mój Antek ha ale ta mała ma 6 miesięcy..:szok:
Lilla my faktycznie może obsługa na 3 cyce i mała przybierze na wadze :tak:

Lilla dawaj nawet 4 cyce (jak się da) - to tak ode mnie, bo ja jestem za jak najpóźniejszym wprowadzaniem innego jedzenia :tak:

Aż sama jestem ciekawa ile dokładnie waży moja Natka - pewnie duuużo ;-) No ale jak się startuje z taką wagą jak ona miała (4150g urodzeniowa :szok:) to mało nie może być :-D

Katka tjaaa ja na razie tylko czytam o odchudzaniu i ciągle mam nadzieję, że "samo się zrobi" :cool2:;-)

Będę tuczyc dziecko teraz. Ja też jestem za jak najpóźniejszym wprowadzaniem innych. tj po pół roku zaczynamy.

a jeśli chodzi o zasypianie to Lusia właśnie zasnela w. wozeczku, sama ze smokiem.

Ostatnia edycja:
Haust nasze panny to pewnie ponad 6 już dawno mają ;)

Limonka Jagódka Proszę nie zapomnieć o fotkach ze spotkania bo dostaniecie czopka ;) :P

Zuzula lubi też zasypiać bujana w bujaku. A tak to cyc.

My mamy 13 szczepienie. Powinniśmy się wyleczyć do tego czasu z kataru a jak nie to przesuwamy. Ile wcześniej można kupić szczepionkę i jak długo w lodówce może leżeć?

Ostatnia edycja:
Haust, syn mojej szwagierki wagę urodzeniową miał nieco ponad 4 kg, mój Nikoś 3 kg, a na 3 miesiące waży więcej niż jego kuzyn. Także myślę, że nie wszystko zależy od wagi urodzeniowej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry