reklama

Lipiec 2014

Pol godziny karmienia to. hard core przy tej zasypiajacej Królewnie. Może 15min efektywnie ciagnęła. Dwa razy do obu przystawiałam. Po pierwszej serii zmienialam pieluchę bo kupa była.
GiB fajnie że nie tylko ja nie śpię.

reklama
Nie, nie tylko ale najmlodszy ostatnio jest mocno absorbujacy a starszak ma zadania do domu. Za to maz ok 18 wraca. Aby nie jesc bydle co popadnie jak mam sile gotuje wieczorem. Schemat jest taki, ze dzieciaki sa po 18 kapane, maly cyc i spac, duzy kolacja powtorka angielskiego z tata i tulaski do mamy i spac. Tak nastaje 21. :)

Dzien dobry!
U mnie tez juz druga pobudka, pierwsza byla o 2ej i panna nie spala godzine, bo byla bardziej zainteresowana rozmowa sama ze soba i smianiem sie na glos do karuzeli... Teraz tez nie obudzil mnie placz tylko bardzo powaznie cos tlumaczyla misiowi..:)

Bellina, probuje co jakis czas jej podawac smoczek, ale ona jest uparta. Dzisiaj jeszcze sprobuje inny jej podac.
Chciala bym zeby chociaz do snu zalapala smoczek, zeby nie wisiala mi tak na piersi, bo ona czesto chce piers na samo ciumkanie:/
Jest smoczek, ktory czasem possie 5min czy 10.. Kiedys jak miala zly dzien ssala go cala godzine, bylam w szoku.. Wiecie jaki on jest? O ironio! ImageUploadedByForum BabyBoom1412224856.106697.jpg

Milego dnia!

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1412224856.106697.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1412224856.106697.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 48
Dzień dobry :-D
Wy się chwalicie to i ja się pochwalę :-D

......... Moje maleństwo drugi raz z rzędu przespało całą noc i wstało przed chwilą czyli o 7 :-D :-D :-D

Mama - może faktycznie chodzi o rodzaj smoczka. Moja też nim pluła ale w końcu załapała. Ja nie jestem zwolennikiem smoczków ale czasem jest to najlepszym wyjściem. Moja już kciuka i piąstkę zjadła namiętnie.

GiB - u mnie też schemat wieczorny jest taki sam. Inaczej się nie da ogarnąć. Choć ja gotuję w ciągu dnia. A przynajmniej się staram. Jak jest gorszy dzień to tylko zupę. Ale u mnie lubią zupy, uff :-D

Mika - od zupy mlecznej to nie katar ale prędzej wysypka by była. Natalka ma jeszcze trochę kkataru ale już i tak rewelacja jest. Idzie dziś do przedszkola i mam nadzieję że nie wróci w gorszym stanie...

Katka, od zawsze pediatrzy nam powtarzają,że najpierw alergie u dzieci manifestują się kłopotami z przewodu pokarmowego i skórą a potem skóra się uspokaja i przechodzi na górne drogi oddechowe.

Dzień dobry, moje dzieciatko jeszcze się nie obudzilo (karmienie bylo o 5 i tylko 15min udało mi się karmić) za to slyszalam piękny dźwięk wyciskania kupska. wstaje zmieniać pieluchę i karmić.

Milego dni

reklama
My od godziny na nogach. Adaś ulał chyba wszystko co zjadł przy poprzednim karmieniu. Pogadał, pośmiał się i się zorientował, że poziom mleczka w brzuszku się obniżył i należy go uzupełnić:-p Zmierzyłam tego mojego robaka - 63cm. Urósł 10cm od porodu:szok: nieźle, ale A. wysoki, to on pewnie też będzie:tak:
Co do leżaczka u mnie 8minut to rekord, potem zaczyna marudzić:baffled: Klaudia się w nim bawiła, a nawet potrafiła niepostrzeżenie zasnąć (na macie z resztą też), a jemu coś nie pasuje..
Dziś w planach gotowanie obiadu i może potem gdzieś wyskoczę na zakupy. Na spacer też, bo dziś ładnie na dworze:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry