Lilla, a gdybyś odciągnęła dużo do butli i nakarmiła z butli patrząc jaką ilością się najada? ja tak zrobiłam jak Adaś nie przybierał, żeby mieć orientację jak dużo je.
Jagódka - kopytkowanie

też musiałabym zmierzyć swojego Adasia, bo na żadnych badaniach go nie mierzą. jestem ciekawa ;-)
teraz mam wrażenie, że schudł

9.10. mamy szczepienie - zobaczę ile przybrał. przyznam się bez bicia, że jak mi się A szarpie z cycem, daje mu smoka i przytulam - obawiam się, że przez to mógł jeść mniej i przez to mniej przybrać :-( co prawda je często, bo co 1-2 h, ale mam wątpliwości....
rozmawiałam z koleżanką o szczepieniu i wyprowadziła mnie z równowagi mówiąc jakie to szczepionki 5 w 1 są złe i że ona szczepiła NFZ, bo się za dużo naczytała... na pierwsze szczepienie szłam na lajcie, teraz nie mam na to najmniejszej ochoty :-(
macie jakiś pomysł, dokąd pojechać z 4 miesięcznym dzieckiem pod koniec paździenika?! chcemy wyjechać, ale muszę brać 100 rzeczy pod uwagę... zależy mi na tym, aby mieli łóżeczko turystyczne, ogrzewanie i żeby była możliwość spacerowania... te 3 czynniki wystaczą, abym była w stanie ogranąć A na wyjeżdzie