Makota- nauczyl na rekach? Watpie.. Moze tyle bliskosci potrzebuje. Oduczyc to nie wiem.. Ale moja tesciowa gada jak ty xD poloz go i zajmuj czyms .. Zabawkami, mata jak nie masz sily juz brac go na rece. Gratuluje dobrych wynikow

)!!
Doti- Ja bym chetnie chodzila z sluchawkami z muzyka bo przed ciaza i porodem nez nich ani rusz e jak pomysle ze z wozkiem ide i wpadnie na mnie rowerzysta lub samochod a ja glucha.. Bo mimo to ze uwazam to ktos moze nie uwazac na mnie a teraz mam i swoje i czyjes zycie pod opieka wiec sie boje.. Sa miejsca gdzie jest mniej aut.. Ale zawsze ktos tam przejezdza..
Kornela- Ciesze sie ze po szczepieniu jest ok. Ja puszczam klime w aucie bo wole to niz przeciag z okien bo 40 na godzine nie jezdze tylko autostrada. Wole to niz zeby dziecko sie zapocilo. A klime puszczam delikatnie. Nie tak jak bym sama jechala. Ale moze na kazde dziecko klima inaczej dziala.. Na nastepnym szczepieniu to mam nadzieje ze bedzie odrobine mniej nerwow u Ciebie kochana

tule!
Jagodka- Jak cos to czekaj od nas na zamowienia na kocyki itd
Pola- Ja dopiero 20 ide na kontrole bioderek wiec nie pomoge..
W Lidlu podobno maja byc jakies komplety dla niemowlat.. Dresiki ale kurcze nie pamietam juz kiedy.. :/ moze ktos z was wie?
Szkoda ze u mnie nie ma zadnych dni bliskosci w Katowicach nie, w Jaworznie tez nie.... Buuu a chetnie gdzies z malym bym sie wyrwala i czegos nowego dla niego nauczyla
U mnie noc byla tragiczna a usypianie .. Powiem tylko ze moje plecy mnie tak bolaly ze trudno mi bylo lezec