reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi.
Jagódka właśnie o Boschu myślałam, a jak polecasz to chyba się zdecyduje bo wygląda na trwały a i cena mieści się w moich granicach przyzwoitości.

Ktoś ma jakiś pomysł na obiad? Na szybko i dla jednej osoby?

Mój maluszek właśnie się Najadł i robi tragedię z zaśnięciem, przecież ile można odkurzać? ;)
U Was też jest tak gorąco?

reklama
Tusiaczek- Najszybszy obiad to z makaronem
Albo faszerowane cukinie ! U mnie wszyscy uwielbiaja: mieso mielone, puszka krojonych pomodorow, ser zolty do posypania no i cukinie wydrazone, czosnek, cebula, przyprawy i do piekarnika Ale jak karmisz piersia to nie wiem czy mozesz..

Mam ten sam blender i jest super:)

Dziewczyny położna mipowiedziała, że jeśli dokarmiam i podaje co najmniej 200ml to mam nie podawać wit D. My K odstawiliśmy, bo Marcina bolał brzuszek od tego. ChcIałabym mu dalej podawać ale się boję:/ Jagódka Adasia chyba też bolał brzuszek po wit K? co mu podajesz?

Ostatnia edycja:
Catsun ja mam te w kapsulkach twist off i mi nawet pasuja do podawania. Polozna mowila mi ze d podawac mam do 1 roku zycia, niewazne jak karmie a w mleku w 100 ml mam 0,89 witaminy d a podaje na dobe tak ok 750 ml. A to jest jakas roznica miedzy tymi w kapsulkach a w kropelkach? czy chodzi o to jak wygodniej?

Kornela-Raczej o wygode. Co kto lubi;)

Venus- Juz pisalam Korneli ze rozne sa na ten temat opinie;) Kazdy z nas sam wybierze jak chce i juz;) U mnie po obliczeniu wit D by brakowalo;)

Malgorzatka- Pochwal sie Lilou!

Catsun nie karmię już;) a cukini akurat to ja nie lubię, ale makaron to świetny pomysł. Zrobię jakąś zapiekankę i po sprawie.
No i zdecydowałam się na Boscha, dzięki za potwierdzenie.

Dziewczyny ja też już karmię tylko mm i witaminę podaję normalnie. Tak mi zaleciła pediatra a i tak twierdzę, że z tych syntetycznych witamin niewiele się tam wchłania więc nie zaszkodzi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry