Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilla- Kiedys wogole tej wit nie dawali i nikt nie umarl.. Ja tez nie a mama tylko D dawala. Ja K mam duzo w mleku ale nie sadze ze dziecku stanie sie krzywda jak jej nie dostanie.. Kazdy sam dokonuje wyboru![]()
NIC! CyckaDziewczyny położna mipowiedziała, że jeśli dokarmiam i podaje co najmniej 200ml to mam nie podawać wit D. My K odstawiliśmy, bo Marcina bolał brzuszek od tego. ChcIałabym mu dalej podawać ale się boję:/ Jagódka Adasia chyba też bolał brzuszek po wit K? co mu podajesz?

Podawanie wit K wcale nie chroni przed krwotokami niestety. Trafiłam na kilka interesujących artykułów o tym, że suplementacja może być nawet szkodliwa.Hej, ktora nie podaje k bo brzuszek boli? Chcialam zauważyć ze ta witamina jest potrzebna żeby byla dobra krzepliwosc krwi, dopóki sam organizm nie zacznie jej produkować (3mz) należy podawać. Nie pamietam kto to napisal, nie widzę ile jej maluszek ma, ale ostrzegam ze konsekwencje mogą być poważne.
Kuskus jest superCukinia zarabista z papryką i pomidorami mniam.
Kuskus u mnie często jak nie zdążę ziemniaków obraćW ogóle lubię różne kasze
Wróciliśmy ze spaceru w lesie. Ale gorąco jest uff.
Cukinię też lubię
Spotkałam koleżankę ze studiów z dzieckiem na spacerze, okazało się, że spacerujemy w tych samych okolicach. Wczoraj narzekałam na brak towarzystwa, a dziś się nagadać nie mogłyśmy z A.;-)Lilla a skąd wiesz o tych konsekwencjach?Hej, ktora nie podaje k bo brzuszek boli? Chcialam zauważyć ze ta witamina jest potrzebna żeby byla dobra krzepliwosc krwi, dopóki sam organizm nie zacznie jej produkować (3mz) należy podawać. Nie pamietam kto to napisal, nie widzę ile jej maluszek ma, ale ostrzegam ze konsekwencje mogą być poważne.
Dzisiaj na obiad zrobię placki ziemniaczane. Dziecko moje naszarpalo się przy piersi i przysypia. znowu musze skarpetki szukac bo glizda zgubila. wstapilysmy do domu zostawić zakupy i zabrać psa na spacer. może na kasztany pójdziemy...
Parowar blender Philipsa wstawilam na zakupowym. Jest fajny bo gotujesz na parze, potem odwracasz pojemnik i blendujesz. Dobry sprzęt.
Mika witaj w klubie z tym wyczuciemKornela, ja nie mam zupełnie wyczucia jeśli chodzi o urządzanie wnętrz, ciuchy itp.
Wiem o jaki efekt mi chodzi ale nie potrafię tego wprowadzić w życie. Najbardziej podoba mi się nasza umywalka w łazience. Najlepszy zakup, z przyjemnością patrzę na nią codziennie:-)
Ja ciągle powtarzam,że prędzej zmienimy mieszkanie niż dokończymy obecne ;-)
Przedmioty użytkownika mika8_2006 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Melka chyba była bardziej zdziwiona niż przestraszona i ostatecznie skończyło się na kilku łzach, które popłynęły w zupełnej ciszy. Jak wróciłyśmy to po wmuszonym cycu poszła spać na 2h, obudziła się na jedzenie, pobawiłyśmy się i teraz znowu śpi. Choć jeżeli nic jej nie dolega to długo już nie pośpi