• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Jesteśmy po szczepieniu K waży 7,4kg:D super:szok: w trakcie ani po wkłuciu nie płakał, bardzo dzielny ten mój chłopczyk:) pewnie przez to, że tak często jest kłuty przy sprawdzaniu hormonów tarczycy. Teraz śpi a mama drży nad Misiem.

Jak K miał wodniste kupki to Dr polecił marchwiankę na związanie stolców, Mój K robi kupkę co 5 dni, karmię piersią, Dzisiaj zrobił, widok przezabawny najpierw się spinał za chwilkę śmiech i tak przez parę min. Taki zadowolony.

Elifit ja też bez @.

Jagódka dużo zdrówka dla Was.

Lill My ja sądzisz mogę wykonywać takie ćwiczenia z małym bez konsultacji, w tej chwili szukam fizjoterapeuty. cwiczenia obrotowe - YouTube Dziewczyna ćwiczy z 6 m-ym dzieckiem doczytałam w komentarzach mój ma 3 miechy i 2 tyg może to za wcześnie?

reklama
Ooo... Tez czekam na becikowe. Nie popuscilam im i zawiozlam wszystkie wymagane papiery

Michalina, a kiedy dostalas decyzje o przyznaniu?

Ej. Mam hita. Pol dnia nosilam Dasia, bo terrorysta tylko u mnie jest spokojny, upralam, posegregowalam ubrania, przygotowalam czesc rzeczy do slubu i chrztu. Teraz leze pdzykryta kocem, bo das spi, na co M ogladajacy calh dzien tv na kanapie: a Ty co? Chora jestes? Zle sie czujesz? Ja: odpoczywam sobie. On: a Ty zmeczona jestes? :D

Ostatnia edycja:
Kurde becikowe - zapomniałam o wniosku. Trzeba męża pogonić z wypełnieniem! Kasa się na święta przyda :-)

Po wczorajszym spacerze naszych przedszkolaków dziś na zajęciach pojawiło się 8 dzieci :sorry:

Włączyłam sobie hell's kitchen może nasunie mi się jakiś pomysł na jutrzejszy obiad :-D a jak nie to robię forumową wątróbkę :-)

Graza ta babeczka z filmiku całkiem fajnie to wszystko pokazuje i tłumaczy. Uważam, że na przewroty jeszcze za wcześnie, ale to podnoszenie głowy na boku możesz spokojnie próbować. Pamiętaj, że należy stymulować, a nie wymuszac ruch. Docisnac bark, a nie ciągnąć głowę w górę.
Makota odpoczywaj przed wielkim dniem. Faceta pogon niech sam się zajmie Adaskiem przez 3h to. zobaczymy czy wypoczety będzie.

Elifit, to jednak byla zumba? :D bardzo dobrze!

Lilla - nie wiem jak ten wielki dzien zniesie Adas :/

Co moge wziac na przeziebienie i oslabienie? Musze odszukac te liste wrzucona przez Jagodke, bo cos mnie lapie

.

Kurcze coraz więcej was z @. Czy ktoś oprócz mnie jeszcze został bez @?
tak. Ja. U mnie pewnie długo nie bedzie @.

Co moge wziac na przeziebienie i oslabienie? Musze odszukac te liste wrzucona przez Jagodke, bo cos mnie lapie
Kup sobie *spam* syrop. Albo prenatal gardło/ katar - w zależności od tego co konkretnie ci dolega.

Graza, dopytalas co z ta szczepionka i dlaczego kazali ci płacić?

Kurcze, moze ja tez powinnam cos zacząć ćwiczyć z małym? Bo czesto sie szwedamy po domu bez celu (oczywiscie opowiadam mu co sie dzieje wokół, tak jak Michalina).

reklama
Hej, Lusia kolo 20 zażyczyła sobie kolację i poszła spać... niestety jakos niespokojnie spi. wierci się i płacze przez sen. Nie wiem czy tak sobie czy ten huragan tak na nią wpływa? Czy wy zauważyłyście zmianę zachowania u waszych dzieci podczas silnych wiatrów?
Dobranoc!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry