• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Makota Pepti ma laktozę. Zupełnie bez laktozy to Nutramigen.
Szymek jest na Pepti

Ależ namieszałyście:-p Nutramigen to nie jest mleko, to po pierwsze. Po drugie nutramigen nie zawiera BIAŁEK nie laktozy (laktoza to cukier, białka to białka).Bebilon: Preparat dietetyczno-leczniczy stosowany w przewlekłej biegunce, alergii pokarmowej, w tym alergii na białka mleka krowiego. U noworodków z niską urodzeniową masą ciała, u których występują zaburzenia trawienia i wchłaniania. Bebilon to mleko o obniżonej zawartości białka. Nutrmigen nie ma go wcale. Dziękuję za uwagę idę dalej tonąć w glutach, nawet Was nie doczytam do końca
Aaaaa Makota, co za durny lekarz. A ona taka rumiana na przełomie jesieni?:confused2:

reklama
Hobbit - ja nowe pikarmy wprowadze ok 6 mc. Narazie piers i mysle nad mm.

Elifit - na mazury. Mam nadzieje, ze M to dzis zalatwi.

Kupilam marimer w sprayu jest o niebo wygodniejszy od tych cudow, ktore mam

Co do karmienia to ja też 6mcy na piersi chcę, a potem zobaczę co mi tu zaproponuja. Na razie mam taki schemat:

Załączniki

• 1413977423605.jpg
    1413977423605.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 55
Poszlam z mala do sklepu i taki deszcz nas zlapal:/ a mialo nie padac, do tego zrobila taka awanture ze pol osiedla ja slyszalo:) strasznie sie boi tej folii przeciwdeszczowej na wozek:/

Katka, dziekuje za pochwale:)

Kornela, ostatnio to calkiem mozliwe ze mamy jednego meza:)

Jemu sie w ostatnie dni cos poprzewracalo. Fakt, jest przemeczony, bo w ten weekend caly pracowal. Ale chyba do cholery moge isc wziac prysznic czy polezec w wannie, no!

Dzis u mnie faszerowana cukinia z miesem mielonym i kasza gryczana... Jeszcze nie wiem czy dobre bo bedzie to moj pierwszy raz :D

Ja karmie tylko piersia, teraz mam wizyte w przychodni w piatek i w ksiazeczce mam napisane ze bedziemy rozmawiac o jedzeniu. Ciekawe co wymysli, znajac szwedow od razu kuraka podaja:/

Ostatnia edycja:
Limonka tak za wcześnie i dostał zaparć.
Hobbit gluten też raczej po 6 miesiącu ale zobaczę raz jak reaguje.
Kornela temperatura na przegub i już. Dziecko pije to nie za gorąca.

Lilla dzieki, tez mi sie wydaje ze jakby parzylo to by plul albo plakal a nigdy tak nie bylo. Jednak jak juz wiem jaka ma byc ra temp to bede robic letniejsze bo moje bylo sporo cieplejsze. Wysawalo mi sie ze ok a jednak kurcze za gorace robilam.
Elifit wlasnie ja do buzi kilka kropel z odleglosci wlewalam i wydawalo sie ok a na przegubie dzisiaj porownalam i jednak troche za cieple.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry