• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Kornela też właśnie żywca używam. Wcześniej używałam na przemian żywca, primavery i cisowianki, ale małej te zmiany chyba nie służyły za bardzo, bo zmiana wody skutkowała luźniejszą kupką, więc zostaliśmy przy żywcu.

Natalka śpi w pajacu i śpiworku

reklama
Pajacyk to taki w rękawami i nogawkami. Śpioszki maja nogawki i szelki. Tak przynajmniej pani w sklepie mi powiedziała. Zolek spi w pajacyku pod kocem. Ubranka ma dopasowane i nic jej nie podjezdza.
Zaraz będziemy wczorajsze Hells kitchen oglądać. Zolek czuje się lepiej.

Mam dokladnie to samo z pajacami. Albo ciasne, albo w sam raz i stopki w miejscu kolanek... Kupilam w tesco pajace pow 3 mc i miesiac temu byly za ciasne. Pajace sa mega wygodne. Adas spi w pajacu pod kolderka.

Uzywacie poduszeczek?

Ja uzywam takiej mega plaskiej i pytalam ortopedy i nie mial jakichs specjalnych przeciwskazan. Zreszta u meza jest w rodzinie chirurg ortopeda i tez jego dziecieczki spaly na takich mega plaskich. Chociaz pewnie najlepiej bez do 1 rz.

Co do wprowadzania czegos do diety maluszka to mysle, ze jak skonczy 5 miesiecy, jak bedzie mial 5 i pol moze. Moj jest na mm, ale nie chce sie zbytnio spieszyc. Zreszta porozmawiam na ten temat z pediatra.

Ostatnia edycja:
Tak Lilla, tak wygladaja pajace:) moja spi wlasnie w pajacach, a czy Wy zakladacie body pod pajac czy sam pajac?

Laura nie ma poduszki, ale zastanawiam sie nad uzyciem jej. Co myslicie na temat poduszek?

Ostatnia edycja:
Ja nie używam poduszki.
Dziś znalazłam w szafie jeszcze nieużywanego pajaca w rozmiarze 0-3 i jeszcze trochę go ponosi :tak: z tesco właśnie

Też jak najpóźniej chcę wprowadzić pokarmy stałe Natalce :tak:

Ja już nic pod pajaca nie zakładam - traktuję je jak piżamę

Moja też śpi w pajacu samym pod rozkiem albo kocykiem. Ja mam z georga na 3-6 miesięcy i są ok, a wyrosła już z tesco 3-6.... Więc te rozmiary to można sobie o kant tylka rozbić...

W temacie rozmiarów - oddalam dziś ten Oli płaszcz zimowy do smyka, oddali kasę. Zamówiłam w internetowym kurtkę, Ola nosi 98, płaszcz też był 98, kurtka przyszła i...chyba zamowie 104 a tą zwrócę...jakoś mam wrażenie, ze jej ciasno...muszę ją wziąć do smyka zamierzyc tą większą, tylko znow plany mi sie popsuły, bi na jutro już zimę nadają i chciałam tą kurtkę już do przedszkola założyć...no cóż, założymy bluzę i jesienna kurtkę...

Mika kupowalas już córce kozaki? W ecco w factory maja pojedyncze sztuki większych i nie wiadomo, kiedy jakas dostawa będzie....

Po wczorajszym fitnesie bolą mnie nogi i tyłek , ale tak jak naciagniete, nie zakwasy...wczoraj wymiotowalam wieczorem...jak po jutrzejszym to samo będzie, to jakoś muszę ogarnąć normalne fitnesy i opiekę nad Zuzia na godzinę...bo tu zbyt hardcorowo...bez typowej rozgrzewki i bez dłuższego rozciagania się na koniec...lipa

reklama
Tez nie ubieram body pod pajaca. Pajaca zawsze na noc, bo najwygodniejszy dostep do pieluchy :) do lekarza tez czasami zakladam pajaca.

Ktoras pytala jak zakraplam nosek - ampulkami sie balam. Zakrapialam w pozycji siedzacej, ale chyba za mocno, bo az do buzi Dasiowi szlo :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry