Moja też śpi w pajacu samym pod rozkiem albo kocykiem. Ja mam z georga na 3-6 miesięcy i są ok, a wyrosła już z tesco 3-6.... Więc te rozmiary to można sobie o kant tylka rozbić...
W temacie rozmiarów - oddalam dziś ten Oli płaszcz zimowy do smyka, oddali kasę. Zamówiłam w internetowym kurtkę, Ola nosi 98, płaszcz też był 98, kurtka przyszła i...chyba zamowie 104 a tą zwrócę...jakoś mam wrażenie, ze jej ciasno...muszę ją wziąć do smyka zamierzyc tą większą, tylko znow plany mi sie popsuły, bi na jutro już zimę nadają i chciałam tą kurtkę już do przedszkola założyć...no cóż, założymy bluzę i jesienna kurtkę...
Mika kupowalas już córce kozaki? W ecco w factory maja pojedyncze sztuki większych i nie wiadomo, kiedy jakas dostawa będzie....
Po wczorajszym fitnesie bolą mnie nogi i tyłek , ale tak jak naciagniete, nie zakwasy...wczoraj wymiotowalam wieczorem...jak po jutrzejszym to samo będzie, to jakoś muszę ogarnąć normalne fitnesy i opiekę nad Zuzia na godzinę...bo tu zbyt hardcorowo...bez typowej rozgrzewki i bez dłuższego rozciagania się na koniec...lipa