• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Czytam was i tez juz chce drugie :) Na razie myślę tylko kiedy by zacząć.
Mamo Bobasa w. miesiacacb 3-6 dziecko powinno przybierac 17-18g dziennie. Myślę że Laura dobrze przybiera.
U nas pada drobny, ale upierdliwy deszcz. Zapakowalam maleńką w chustę, ubralam kurtkę mezowa i jestem w sklepie. tylko nogawki z przodu na udach mam mokre. dzidzia spi :D

reklama
Hej ale dziś fauny słoneczny dziobem,spacerem 2 godz zaliczony,teraz brat zabawka Hanie a ja obiadek szykuje.

Zaraz przyjeżdża siostra zMichalkiem a wieczorkiem wybywam na spóźnione urodzinami koleżanki,dzieci przejmuje tatuś

Miłego popoludnia

Szmaragd super ze sie odezwałaś, czekamy na więcej wieści o was, jakąś fotkę i dane do tabelki :) zdrówka dla was, wiele przeszłyście, ale teraz tylko lepiej!

Katka, Mika w moje kochane grzeczne dziecko starsze też diabeł wstąpił. drze się, krzyczy, ucieka albo znów odwrotnie: ślimaczy się jak mucha w smole...nie wyrabiam czasami... dziś myślałam, że szlak mnie trafi, pojechałyśmy we 3 na halę targową kupić im czapki i rękawiczki, oczywiście musiała iść po woooooooooooooooliiiiiiiiiiiiii i dotykać wszystkiego po drodze, zadziałało dopiero jak jakaś babka ją ochrzaniła, że buty przestawiła i się porysują... bo ja to mogę mówić i jak grochem o ścianę! przy Zuzi chce pomagać, aż za bardzo, przytula też tak, że czasami aż Zuzia płacze, ale dopóki nie płacze nie zwracam uwagi..cieszą się na siebie okropnie obie. ale właśnie też mam tak, że przychodzimy z przedszkola, jakiś spacer od razu, wchodzimy do domu, Zuzia zaczyna płakać, że głodna, czy po prostu zaczynam ją rozbierać, żeby się nie zapociła, Ola od razu rączek nie ma, nie potrafi zdjąć kurtki/czapki/szalika/butów/niepotrzebne skreślić, chce tej chwili jeść/pić/przytulić się/siku/kupę/umyć ręce/itp, koniec końców ryczą obie

pęcherz lepiej, wczoraj wzięłam nurofen i chyba pomógł na zapalenie, do apteki jeszcze nie dotarłam...

Agulam jesteś niezastąpiona. Przez dobre kilka minut zastanawiałam się co to jest fauny słoneczny dziobem:D:D:D:D;)

Lilla z tego co pamiętam to na dwójce tez się nie chcesz zatrzymać, więc im szybciej zaczniesz tym lepiej;)
Przyznam że brakuje mi już tych opowieści ciążowo-porodowych:p

Hej dziewczyny ja tak na szybko bo maly dzisiaj terroryzuje mame. Wieczorem Was dokladnie doczytam:)
Lilla gdzie mozna podziwiac ten Twoj kolaz?
Mam nadzieje, ze u Jagodk. i jej maluchow wszystko ok po wizycie u lekarza,
Nie moge sie ogarnac dzisiaj co posprzatam troche to za chwile robie wiekszy syf............:(
Jeszcze maly szaleje kurcze mam do butelki smoczki NUK i tam sa 3 rozmiary przeplywu i do mm jest M wiec mu zapodalam- 2 tygodnie pil ladnie a od wczoraj slysze tylko takie gul, gul i krztusi sie co chwile, wiec zabralam dupe i polecialam do apteki po rozmiar S ten do wody, herbatki i mleka matki i mam nadzieje, ze na tym bedzie lepiej bo strasznie sie denerwowal i rzucal przy tym wiekszym przeplywie, albo nagle zrobil sie taki mega lapczywy i nie moze przerobic.
Mam nieposprzatany dom, sterte ubran do prasowania a maly spi po 30-40 min, wykrakalyscie mi:) hehe:-)

Podziwiam, ze juz myslicie o nastepnym dzidziusiu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry