• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Tusiaczek - Adas gratuluje starszemu koledze ;) tez mi brakuje tego narzekania, rozkminiania czy isc do gina czy nie i pytan: czy wam tez ciaza brzuchy? :D
Szmaragd - to Halszka tez czerwcowa dziecinka :)
Michalina - daj spokoj z tym ubieraniem! Mam to samo. Ja juz dzis mialam na sobie rajstopy i czapke i wcale nie bylo ki goraco

Jak dlugie sa wasze spacery w taka pogode?

Mam hita. Ksiadz, ktory zapodzial nasze slubne papiery wyjechal i niby zapomnial o slubie. Jestem zdania, ze nawial, bo bal sie, ze nie ogarnie slubu... Na szczescie jest zastepstwo... Jezeli jutro zgina ograczki albo koperty to chyba wysadze ten kosiol i posluchacie o mnie w faktach...

reklama
A jak tak w temacie kolejnych ciąż: rok temu o tej porze to już chyba pierwsze z nas miały testy z dwoma kreskami za sobą, co nie? ;-)

Jagódka to Ci pierdół nawciskała ta pediatra, masakra. Obstawaj przy swoim! A poza tym im dziecko więcej waży przy szczepieniu tym lepiej przyswaja te wszystkie utrwalacze typu rtęć, bo ma się to gdzie rozłożyć. Tak mówi mój pediatra.

Kciuk w użyciu jak najbardziej, ale staram się nie pozwalać na to. Już wolę jak obgryza całą pięść.

Michalina ja dzisiaj tylko starszaka zawiozłam do przedszkola i powiedziałam, że nie wychodzę więcej. Nosz tam było chyba milion stopni na minusie - masakra.

Sokoja moja też leci i całuje. Pyta gdzie siostrzyczka. Miłe to takie :-)

GiB ciężkie czasy nastały. Trzeba mieć oczy dookoła głowy a to i tak nie wystarczy. Dużo cierpliwości i konsekwencji - mówię to ja - ta której cierpliwości brak a już o konsekwencji mowy nie ma :-D :-D

Mama B - to ja kibicuję ;-) i namawiam - bo czemu tylko my mamy mieć przewalone :-D żartuję. Często mam dość mojej młodzieży ale nie oddałabym za żadne skarby :-) jest mnóstwo fajnych chwil.

Małgorzatkar witaj w klubie poirytowanych mamusiek........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry