• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Malgorzatka - ciekawe jak dlugo mikolaj poskutkuje...

U mnie problem, bo u mamy w nocy bylo zimno, a Adas mial pajaca i 2 kocyki... Dopiero nad ranem zabralam go swojego lozka. Ponadto, moja siostrzenica tez spi u mojej mamy i ma kaszel :(

reklama
A ja myślałam że mi cycek odpadnie. Obudziłam się z bólem i cycem jak melon :-) Oliwia pojadła i jest ok.

Mnie tydzień przed spodziewanym okresem (cykle regularne co do dnia) wyszedł test pozytywny. I co z tego :-( i tak urodziłam po terminie i to jeszcze przez wywoływanie. Zdecydowanie "nie lubię" :-D

Tak myślę, że nam w większości termin wyznaczali z OM, a są babki które maja krwawienia na początku ciąży (2-3) i kiedyś (przed epoka USG) wszystkie one rodzily wczesniakow?

Sa tez babki takie jak ja, ktore miały owu w 33dc. Dlatego tez żadnemu lekarzowi w tej ciąży nie podalam daty OM bo by sie okazało ze przenosilam ciaze Prawie o miesiac.

Dzień dobry
Kuzwa ale zimno 1 st u mnie :O kwiatki jeszcze kwitną co ciekawe a ja nie byłam od kilku miesięcy w ogródku wstyd :O

Makota dziś twój dzień! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

My tez juz wstalismy. Bartek od 3 tygodni zasypia o 22 i wstaje o 8 albo 9 rano wiec jakies 10-11 godzin snu. W dzien ma drzemki po 30-45 min. A i tak jestem wyspana i zawsze od 7 czekam az wstanie. Kochany maluszek;-)
Makota zycze Ci zeby wszystko poszlo po Twojej mysli i w ogole szczescia.

Catsun, Limonko wszystkiego najlepszego! bukiet-glorioza-02.jpg

U mnie noc masakra. Adam całą noc chciał mieć mnie blisko, więc spaliśmy razem. Przez to kompletnie się nie wyspałam.
Klaudia w końcu (po dwóch dawkach neomycyny) ma biały, a nie zielony katar.

Załączniki

• bukiet-glorioza-02.jpg
    bukiet-glorioza-02.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dzień dobry,
Cat i Limonko Wszystkiego najlepszego!
Makota Powodzenia na legalnej drodze życia :) Niby nic, a jednak zmienia się trochę.
Dziecko koło 10 się obudziło, więc zmienilam pieluchę i położyłam na matę pod okiem ojca, a sama poszłam 1st z psem, 2nd pod prysznic. Teraz karmię a potem gonie męża do sprzątania. Sama pójdę na rynek zrobić jakieś zakupy na obiad.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry