• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Udało mi się Hanie przetrzymać i polozylam jak co dzień po 19 tej.cala 3 SPI,jest błoga cisza:))))oo przepraszam wiatraczek włączony;)

Graza wspolczuje problemów cyckowych:(niestety nie pomoge

Mamo b moja Hania spala dziś identycznie jak Twoja:/ale nie narzekam bo nocki przesypia

Byłam dziś u Wojtusia,ale on jest maleńki,Hania przy nim jak'wielkolud';)

reklama
Dobry wieczór
Moje dzieci po zmianie czasu padły dziś w południe i wieczorem też. Chyba udało się je ustawić na nowych-starych godzinach.

Ja na spacer na jakieś 2 h wychodzę, a dziś mały na balkonie spał chyba 2,5h. Cieplutko mu było, chyba dobrze się czuł skoro tyle spał. Aż musiałam budzić, bo bałam się ,że zmarznie.

Tusiaczku, to ja zapraszam do mnie. Ciągle nie udało mi się znaleźć lokatorów, nie zamierzam sprzedawać i nie jestem upierdliwa ;-)

Jagódka, mój Adaś też zwolnił tempo. No ale nie można tak ciągle dużo przybierać....Mój ma teraz 6900 a ja coraz mocniej odczuwam ten słodki ciężar.

Ostatnia edycja:
Jagódka a jak Wy się czujecie? udało się opanować katar?

Jagódka w zasadzie to od ostatniego karmienia przed snem czyli około 18-19 do pierwszego około 3. Walczyłam z zastojem i guzem w lewej piersi, udało się zmniejszył się teraz wyczuwam go jako taką małą chrząstkę kontrolę mam 20 listopada. Dlatego odciągam pokarm bo boję się zastoju, u mnie mleko nie wypływa w nocy, nie mam mokrej koszuli, tak jak słyszę i czytam. Po prostu pierś robi się jak melon twarda i z guzkami, małemu udaje się zessać pod warunkiem że czas spoczynku piersi pomiędzy karmieniami nie przekracza 6h. Czyli co 3h naprzemiennie:( dziękuję za numer właśnie szukał go na forum:* Mały najada się jedną piersią więc odciągam z jednej (wczoraj niestety z 2-óch). U K wyszły podwyższone przeciwciała ATPO wyniki tsh, ft3,ft4 w normie kolejna kontrola za 2 miesiące. Mój Mż też miał operację na odźwiernik też był taki grubiutki nadrabiał braki podobno. Już sama nie wiem co mam o tym myśleć ehhh.....

Mika jak ubierasz Adasia na spacer.

My mieliśmy tort. U mnie się przyjęło że jest impreza jest tort. Na komunie tort i na urodziny to normalne.

Graza odziwiam cię że jeszcze karmisz piersią :tak: zawsze jak karmie to czuję kłucie w drugiej piersi na początku.

Zuza ma 7200g. Kawał baby i harpagan z niej będzie.

Dobranoc dziewczyny

Ostatnia edycja:
Ja mialam tort na chrzcinach, u mnie chrzciny, komunie, wesela z tortem są

Moje dziecka poszły spać w miarę normalnie, tak jak przed zmianą czasu, zobaczymy, o której postanowią wstać :) mam nadzieję, ze o 6 nie usłysze "mamo wstawaj ja sie ospalam już...". Wyśle wtedy wyklejac naklejki!

Mąż pojechał bilet doladowac, przypomniał sobie, ze sie wczoraj skończył....facety...

Graza na moje to powinnas ściągać coraz mniej w nocy, coraz więcej zostawiać w cyckach, zeby się przyzwyczaiły, ze nie muszą produkować. Bo tak to pobudzasz laktacje non stop.

U nas na chrzcinach też był tort jako deser :)

Moja Julka dała mi dzisiaj popalić dwa razy darła się jakby ją ktoś ze skóry obdzierał, raz mogła wyć z głodu trochę, ja w tym czasie mleko robiłam ,a drugi raz po południu. Położyłam się z nią na drezmke spała ładnie przy cycu godzinke i obudziła sie z takim rykiem, że nie mogłam uspokoić. a poza tym przez cały dzień buczała, stękała itd. Ehh ciężko było, na spacerze, też tylko 20 min spała:/. na szczęście na noc poszła spać tylko 30 min wcześniej ale już nie dało rady dłużej przetrzymać.
Stwierdzam też, że moje dziecko leniem jest:/ Jak leży na brzuchu i próbuje się przekręcić to jest taki nerw i już wiecej nie próbuje tylko drze japkę. No i tak jak pisałam dzisiaj starałam się jak najwięcej trzymać ją na macie i na kocyku ale ciężko było. Taki to dzisiał zły dzień miała, a matka oczy na zapałki.

reklama
Dzieki dziewczyny, ja tam nigdy chrzcin nie wyprawialam wiec nie orientuje sie w temacie:) mam chrzesniaka, 5 lat ma, ale u niego nie bylo nic takiego, drugi chrzesniak ma 10 lat i nawet nie pamietam czy tort byl u niego.

U nas chyba noce przespane sie skonczyly, druga noc z pobudka o 2.30:/ no jeszcze ktos tak slucha glosno tej koziej muzyki, ze ciagle sie budzilam:/

Limonko, Laura bardzo czesto tak przez sen placze. Bedzie spac, a nagle zacznie glosno plakac jak by ja ze skory obdzierali:/ do tego ciezko ja wybudzic, jak wybudze to momentalnie placz odchodzi a jest smiech. Nie mam pojecia czemu ona tak przez sen wyje:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry