makota89
Fanka BB :)
Dzien dobry!
Gdybym robila sam chrzest i tak bylby tort.
Graza - ja w nocy ze wzgledow bezpieczenstwa karmie lewa. Jak mi sie przypomni o prawej, to mam takie uczucie, jakby przepychalo zapchane kanaliki... Nie mam wiekszych problemow. Slyszalam, ze szalwia nie jest zalecana...
Adas poszedl spac przed 19, a ja po 19. Obudzilam sie o polnocy na mycie i poscielenie lozka.
A ma kaszel
musimy isc do lekarza, bo to kaszel na 100%
pewnie po tej imprezie... Wstal o 5:30. Probuje zaproponowac mu dospanie, ale nie chce..
Czy wasze dzieci tez dlugo robia kupe i sie przy tym denerwuja?
Gdybym robila sam chrzest i tak bylby tort.
Graza - ja w nocy ze wzgledow bezpieczenstwa karmie lewa. Jak mi sie przypomni o prawej, to mam takie uczucie, jakby przepychalo zapchane kanaliki... Nie mam wiekszych problemow. Slyszalam, ze szalwia nie jest zalecana...
Adas poszedl spac przed 19, a ja po 19. Obudzilam sie o polnocy na mycie i poscielenie lozka.
A ma kaszel
Czy wasze dzieci tez dlugo robia kupe i sie przy tym denerwuja?
Najpierw nie mogłam spać po nocnym karmieniu, a teraz już właściwie nie mogę zasnąć jak tylko się położę. Sama nie wiem czy to z przemęczenia, czy jakiegoś podświadomego niepokoju 
wyprałam pokrowiec, na piance nie ma pleśni ale ją czuć, mieliśmy dać go do komory dezynfekującej ale nie wiadomo jak pod wpływem pary zachowałby się klej. Jestem mega zdołowana bo pamiętam jak biliśmy się z myślami czy go kupić bo przekraczał nasz budżet. a teraz już 2 tydzień śpimy na dmuchanym materacu co dziennie wstaję połamana za to mój Mż jest zachwycony ciągle powtarza że śpi na łóżku wodnym. Litości!!! nie dość że z piersiami to jeszcze się człowiek wyspać nie może. Zobaczymy, tapicer chce obejrzeć materac i ściągnąć piankę. Mam nadzieję że kieszenie nie są zapleśniałe.