Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i tak dalej myślę jak ro Aru starszy będzie.. niech się bawi ale o 20 w domu.
Co ze mnie za matka....

Spłukuję córcię wodą bez płynu, mam ją przygotowaną w takim kubełku jak do odmierzania mąki. Polewam główkę i brzuszek - z jednej strony po to, żeby pianę spłukać, z drugiej strony niech młodzież przyzwyczaja się do spłukiwania.
Właśnie przypomniało mi się to oczekiwanie na poród i przeciągające się oczekiwanie i wszystkie rzeczy, które robiłam, żeby poród wywołać
i dalej fascynuje mnie, jak z "niczego" powstała taka wspaniała istotka! (używam słowa "wspaniała" bo akurat Melania śpi a jak dobrze wiemy, wtedy dzieci są najukochańsze
)
Ja od kogoś znajomego po ślubie usłyszałam tylko, że teraz to muszę przymknąć oczy i wszystko będzie dobrze
Fajnie, że możesz zostawić teściowej Zolę pod kontrolą... Ja nie wiem kiedy nam się uda wyjść 1+1. Moja mama chyba dalej boi się dziecka. Ledwie na ręce ją bierze a co dopiero, żeby miała spędzić z nią kilka godzin/karmienie!
i podanie witaminki.
kusi mnie użycie katarku, bo mi się nie chce już smarkać. Maż znowu pracuje -
, Melania śpi - skorzystam z okazji, że nikt niczego ode mnie nie chce i nikomu nie jestem potrzebna i pójdę spać. 

nie ważne co, byle pomogło!