• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

Nie moge edytowac
Elifit - kupilas to pianinko? Ja mam wrazenie, ze Adas nie rozumialby sensu. To jest pewnie dla siedzacych. Mysle nad zakupem.

Co do zabawek - Adas dostal psa i wieloryba lamanze. Na oba chyba za maly a bardzo fajne sa :(

reklama
A moj zaczal chwytac swoja zawieszke z playgro. Pomysl elifit z pianinkiem uwazam za fajny.
Makota to super co do zdjec.
Tusia kciukasy trzymam.
Katka ibuprofen mozna.
A moj sie kolejna noc przesikal. Tescowe pieluchy ni e wytrzymuja snu mego malca. Co najlepsze zamiast chlonac bo jest miejsce to rozchodza sie na boku.
Jednakze tak jak ka.wo nie zapeszam. Na pocieszenie dodam, ze od 5 non stop szukal smoczka, ktorego jak na zlosc nie moglam znalezc.

Makota - moja teraz lubi się bawić legk friends, jak siostrzeniec tanczy to wszelkie tutu, torby na baletki itp są pożądane, ja dziś lub jutro kolejne tutu montuję tym razem fioletowo niebieskie :-D

Historia jest sprzed 12 lat gdzieś, wtedy grających zniczy nie było. Ale z okazji imienin zmarły otrzymał grająca kartę z życzeniami :baffled: :rofl2: :sorry:

Witus dostał pawia lamaze i lubi się nim bawić, ale najbardziej kocha brzydkiego szczura, ssie jego lapki a wczoraj złapał za uszy i wpakował do paszczy nos. A że nos jest dlugi to go zasysał i ciumkał:) a i na amazonie pojawił się wreszcie ten żółw, o którym kiedyś pisalam, że Wituś go wypatrzył na warsztatach. Siostra ma nam kupić:)

Ze smoczkiem nie pomoge, bo mój syn od urodzenia zasysał wszystko co było pod ręką. Choć teraz już rzadko chce smoka.

Kum ja się też boję co będzie z usypianiem jak przestanę karmić

Katka zdrówka!!!
Tusiaczek &&& za mieszkanie.

A czy wasze dzieci tez sie tak okropnie wierca? Nie wiem czy to wzdecia czy taki etap... Adas w zyciu nie celowalby nozkami w to pianinko... On jest taki jakby rozkojarzony. Chyba za maly...

a sie miałam pochwalić że młody zaczął się obracać na brzuch w środę :) i próbuje dźwigać ten swój łepek w kierunku siadania - ale to mu jeszcze zajmie z 2 miesiące bo ciężki. no i się wyturlał z maty. fajnie że piszecie o zobawkach. juz sie mnie pytają co chcę pod choinke dla małego :) trzeba liste przyszykować.

Hej :-)

Ka.wo kartka imieninowa :-D doooobre :-D Nie wiedziałam, że w ogóle są grające znicze :baffled: Chociaż pamiętam, że jak był boom na grające kartki, to w okolicach Bożego Narodzenia ludzie do stroików wkładali ten mechanizm ze środka i też była muza na cmentarzu :-D:-D

Tusiaczku trzymam kciuki za nowe lokum :tak:

Makota szybciutko macie zdjęcia - fajnie :-) Pochwalisz się? :-)

Udało mi się wszystkich domowników wyleczyć :-) Cieszę się, ale za to ja chodzę jak połamana. Zatoki zawalone i do tego mięśnie wszystkie bolą, wieczorami dreszcze, ale gorączki brak - ech.....

reklama
makota mój tak sie wierci strasznie ale nie cały czas tylko ma takie chwile aktywnosci - pól godziny, godzinka, przebiera nóżkami, czasem leży spokojnie. skarpetki zdjęte, leży koło maty :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry