reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

U nas też krzyku nie ma, ale pobudki co 2h owszem:/ nawet jako noworodek spał lepiej

Zdrówka dla wszystkich zdrowych i chorych, małych i dużych!!!

Elifit normalny, czyli już ok z siusiakiem czy tylko z samopoczuciem?

Jak Wasze dzieci rwą się do siadania? Z bujaczka czy z płaskiego? Mój nie zna jeszcze innej pozycji niż płaska, poza znienawidzonym fotelikiem i nie bardzo sobie wyobrażam żeby.miał się podnosić, on taki malusi:) Mamy bujaczek kołyske, ale może już mu podniosę oparcie.

A i jeszcze jedno, ostatnio na brzuszku nie chce się popierać rękami tylko na klacie o zabka pływa. Waham się czy to postęp czy cofka. Tak mu latwiej zabawki chwytać, ale głowa jest niżej.

Ostatnia edycja:
reklama
Undomiel Adaś dźwiga się do siadu z pozycji półleżącej, najchętniej jak leży na mnie -tj. głowa między cyckami:-) plecami do mnie. Wścieka się jak nie może długo usiedzieć:eek:
Poprasowałam trochę, ale niezbyt długo, bo Adaś zaczął marudzić. Na szczęście wpadła teściowa, powiedziała, że jej się nudzi i zabrała mi rzeczy A. i Klaudii. Resztę ogarnę sobie sama:tak: A dopiero wyszedł od okulisty - spoko, od 8 tam byli:baffled: Adam drzemie, mam chwilę na herbatę i ciastko owsiane.

Dzień dobry. My standardowo pobudka o 8. Jedzenie, zabawa, ok 10 godzinna drzemka, żeby o 11 znowu jeść. Teraz wybieram się do ch na małe zakupy a młoda już w wózku zasnela.

Zdrowia dla wszystkich :*

No i mamy rozwikłaną zagadkę naszych nocnych pobudek. Drugi ząbek się właśnie przebija.

Tak piszecie o ciastkach od rana że aż sama nabrałam ochoty na coś słodkiego. Dobrze że szarlotka czeka w lodówce [emoji5]

Dzien dobry!
Ale dzis fajny cieply dzien. Bylysmy juz na zakupach, na spacerze a teraz siedze na laweczce. Troche zimno w tylek:/ to moze nie jest az tak cieplo:p

Lilla, nie pisalam w nocy bo bylam mega padnieta:/

Otoz, po zmianach nasza noc wygladala tak: byla zabawa ze szczebelkami w kolysce miedzy polnoca a 1.30. w sumie polozylam sie spac o 2. Dzis z rana obudzilam ja o 9, co jej sie w ogole nie spodobalo, ale coz.. Musze ja jakos przestawic. Teraz spi..

Pola gratuluje kolejnego zabka:)

Reszte doczytam w domu, bo mi jednak tylek zmarzl://

Ja karmie na lozku w sypialni, pod plecami mam poduszke. Ewentualnie w salonie na fotelu, ale jakos mi tak nie wygodnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Apropo budzenia w nocy, dziś W przebudzał się i próbował usiąść, na boku odpychał się łokciem po czym padał na łóżko i zasypiał [emoji54]

Pola gratuluje ząbka [emoji51]

Do góry