reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Huh, udało się i mała jeszcze przed lekarzem zjadła cyca. Choć nie powiem, z łyżeczki jej dobrze szło, nawet buzię otwierała.
Bardzo fajna lekarka była i to faktycznie trzydniówka. Dodatkowo ma czerwone gardło (obstawiam że to też nieco od płaczu), stąd brak apetytu. Kupiliśmy jakieś fuczadło do gardła i mam nadzieję, że szybko przejdzie.
Dziękujemy za kciuki i życzenia powrotu do zdrowia.

reklama
O Boże ale zmęczona jestem. Impreza udana, Ciężarówka zaskoczona i wzruszona do łez :)
Żarcia dużo. Ciasta, torty, hot dogi, sałatki. Ludzi jeszcze więcej. Dzieci w sumie jest 5tka. Trzy miesiące najmłodsze do 2, 5-3 lata najstarsze . Dwie ciężarne. Kilku samców

Ja powinnam się szykować ale nie chce mi się,jak zwykle nie wiem w co się ubrać :-S

Bellinaufff dobrze ze nic poważnego

Lilly fajnie ze spotkanie udane

Zmykam....nie wiem jak ja w szpilkach wytrzymam

Agulam, szalonej zabawy:D

Bellina, dobrze ze to tylko trzydniowka:/

Dzien zlecial szybko:/ nic ciekawego sie nie wydarzylo;) mala wstala o 7, wiec w dzien nadrobila to, bo ciagle spi. Ma chwile aktywnosci i zaraz oczy jej sie zamykaja. Na mnie czeka prasowanie:/ ale czekam az sie mecz zacznie:p co by maz malej pilnowal:p
Jutro jedziemy w odwiedziny do mojego brata:/ nie jestem z tego powodu szczesliwa, bo ogolnie to nie mam z nim wspolnych tematow i takie tam:/
Spiaca i ja dzis jestem:/ nic sie nie chce, nawet pospalam z mala w dzien.

Milego wieczoru!

Susła nadal marudna i troszku gorzej je, ale już je. Kurcze, ja to czarne wizje roztaczałam, że nie będzie chciała jeść i się odwodni. Też się cieszę, że to tylko trzydniówka.

Mamo bobasa dasz radę :) Trzymam kciuki co by mała w nocy spała, skoro ma taki senny dzień.

Lilla fajnie... w sumie szkoda, że ten zwyczaj do nas nie przyszedł. Ale w Polsce zbyt często się jeszcze spotyka zabobony typu: łóżeczko tata skręca po porodzie, albo najlepiej, to kupić wszystko po porodzie.

Agulam pewnie się już dobrze bawisz ;-)

Ale tu dziś cisza....

Hej

Bellina zdrówka dla córci,
Lilla fajnie, że imprezka się udala:)
Agulam udanego wyjścia :)

Suolarium hmm wiecie, że byłam w solarium chyba ze 4 razy w swoim życiu i to przed ślubem hehe. Jakoś mi tam nigdy nie po drodze było.

Moja córcia dzisiaj zaskoczyła mamusie. Po 12 poszła na swoją drugą drzemkę, myślałam że max 30 min i pobudka, więc nie brałam się za żadną robotę, tylko stwierdziłam, że sobie posiedze i co?? Dziecko spało 1,5 godz. No i nie wiedziałam co z sobą zrobić. Zrobiłąm zapiekankę, tzn zaczęłam a dokończyłąm z Julką.
Poza tym dzień zleciał chcociaż jakaś padnięta jestem.
Spokojnej nocy wszystkim :)

O 22 wyszliśmy z imprezy. Zola spała u nich już 2h, ale jak bardzo chciałam do domu. udało mi się ja ubrac w bluzę i czapke i włożyć do fotelika, przewieźć i w fotelika zanieść do łóżeczka. Niestety tu się obudziła, ale na cycku juz usypia.

Kurde. Rozchorowalam sie. Angine to mam na bank... Oby Das sie nie zarazil :(

U nas nie ma baby shower ze wzgledu ja przesady :p

Belina - napewno dzidzia szybko sie wykuruje

Agulam - jak ja wyszlam na obcasie bez dziecka czulam sie zajebiscie :D

reklama
Makota świetnie że wyszłas na trochę sama. Gratuluję.
Ja właśnie się obudziłam a Zolki leżała sobie na. plecach i łóżeczku i bawiła się kocem
Teraz chyba prędko nie zaśnie...

Do góry