• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Kornela Twoja siostra jest dla mnie mistrzem dnia dzisiejszego. Idąc tym tropem powinnaś tak jak pisze Lilla wyparzać też puszkę, no i jeszcze ręce przed każdym przygotowaniem mleka też:)

Katka krokiety w zamrażarce w razie W będą jak znalazł:thumbup:

Moje dziecko świruje i wcale nie ma zamiaru pójść spać. Taki model mi się trafił, eh

Zapakowalam dwa. prezenty i mi. się papier skończył :/
Młoda w końcu zasnęła, a jak u was? Adasie, Zuzie, Szymon, Olki, Tymon, Julia, Ania, Jadzinka, Natalki, Karolek, Bartek, Borysek, Wituś, Melka i Oliwia? Jak o kimś zapomniałam to pardon :D

Mojej się oczywiście spać nie chce heh
Idzie w bujak i matka kolacje ogarnie.
M w domu to może film i może coś potem.

Na Mikołaja też tylko dzieci. Pod choinkę wszystkim.

Natka śpi :-)

Kornela siostrę masz nieprzeciętną :-D

Ja nie mam co na premię liczyć, dostałam tylko bony do tesco.

Katka też nie mogłam się doczekać powrotu Matiego do przedszkola. On chyba też, bo koledzy i w ogóle. No i kurcze grzeczny wraca do domu ;-)

Kornela twoja siostra bije na głowę wszystkich!

U nas na mikołajki tylko dzieci dostaną prezenty, chyba że mężowi czekoladę kupię, bo się odchudza :-) Ola dostanie magnesy z literkami a Zuzia żyrafe. Na gwiazdkę dla Oli od nas puzzle i być może laleczki evi do domku. Zuzia nie wiem co pod choinką znajdzie, pewnie swoją Evi, żeby Ola nie krzyczała na nią, że zabiera i jakieś bodziaki. My wyszliśmy z założenia, że skoro babcie dają duże prezenty i chrzestni, i rodzinka, to my kupimy im coś później...

reklama
Doti dobrze wybrał do tego testowania ;-) a ty korzystaj :-)

Lilla groch ci chyba nie pomoże ;-) jak wiktora pominęłaś to tylko żarzący węgiel :-D

Haust widzę zatem światełko w tunelu :-D

Elifit "coś potem" fajnie brzmi ;-)

Prezenty - wczoraj były mikołajki zorganizowane przez firmę męża. Każdy kupował i pakował we własnym zakresie. Dzięki temu prezenty trafione. Mikołaj rozdawał. Firma kasę przelała na każde dziecko.
Mina mojej córki - nie da się opisać szczęścia :-)
W piątek mikołajki w przedszkolu.
Więcej nie będziemy kupować na 6.12 to byłaby już przesada u nas. Pod choinkę coś wrzucimy ale tylko dzieciom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry