• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dzień dobry jeszcze nocne. Wczoraj byłam na lekcji i tel mi całkiem padl, a gdy wróciłam do domu to musiałam się psami zająć a potem piersiami bo by wybuchły. Dopiero w nocy telefon włączyłam, ale nie miałam siły odpisywać.

Na basenie super. Po trzech miesiącach dowiedziałam się że są grupowe zajęcia :)

Doti, GiB uwielbiam czytać teksty waszych starszakow :D

Małgorzatko może rzeczywiście ziołami przecierać oczko Zuzu?
Ucho potraktuj jakimś olejem to czop prędzej wyjdzie.
Mika good luck ze świnka & & & Wydaje mi się że mógł być szczepiony aby "lżej" przechodzić chorobę.

Elifit ja czasami Lubie z kompa pisać właśnie z racji suwaków.

głodna jestem :( ale może zaśne jeszcze ma chwila

Witam
Okulisci odradzają rumianek i świetlik u bobasow bo uczulaja. I mogą więcej szkody niż pożytku zrobić.
Ucho to efekt zatkanego nosa niestety, Czyli problem typowo laryngologiczny...
Witam
Kiedy ja się wyspie? Spaaaaaaaaaaaaaaac

dziendoberek!!!!!
ostatnio co wstaje strasznie boli mnie głowa - nie ejst to jeszcze całe szczęście migrena... ostatnio migrene miałam po poronieniu 2 lata temu... oby nigdy wiecej.

malgorzatkar 600g to super wynik. mój mały miał okres że przytyl tylko 100g w ponad miesiąc...

po szczepieniu okej. wczoraj ważenie - po 10 dniach dokarmiania butlą młody przybrał 300g!!!!!! żałuje że słuchałam lekarza i nie zaczęłam go dokarmiać wcześniej 2 tyg. no ale trudno było minęło... cżłowiek sie uczy.. przy następnym dziecku będę bardziej słuchać siebie.

GiB super tekst młodzieży :)

kończymy 5 miesięcy!!!!!!!!! trzeba będzie sesje dzisiaj zrobić :) jak co miesiąc.

Dzień dobry :-)

Kum, Sokoja, Hubson i Ewusia34 gratulacje 5 miesiąca :-):happy:

GiB :-D
I w ogóle, tak jak Lilla, uwielbiam teksty dzieci GiB i Doti :-D Mają poczucie humoru po mamusiach :-)

Natalka na oczko dostała Tobrex w kroplach i maści, ale ona zapalenie spojówek miała. Już jej przeszło, ale jutro wizyta kontrolna.

W sobotę wszyscy jedziemy do Polski więc co robię.... SPRZĄTAM :D Na razie kibelki umyłam i odkurzyłam. Przerwa z bb i zaraz naczynia, kuchenkę i podłogi będę myć. Potem do sklepu bo kupuje sobie ten elektryczny pilnik do stóp scholla Velvet. Koleżanka kupiła i mówi że super jest.
Tusiu wzywam do żywych. Jak się czujesz?
Dużo zdrowia dla solenizantow :*

reklama
Lillus to przyjemnego sprzatania. Ja juz skonczylam podlogi :) i sie z lekka zziajalam.
Musze sprawdzic gdzie wetknelam stroj starszaka na taekwon do.
Dzien dobry dziewczynki :)
Gratulacje dla Wszystkicg pieciomiesieczniakow ;)
Haust mowisz, ze to po mamusiach? :p Ja mam wrazenie, ze przy moim mezu to jestem pikus. ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry