reklama

Lipiec 2014

reklama
Tusia i tak mi duzo pomogla:)
Poddac sie nie zamierzam na zawsze, wroce do tego jak przestane sie na ta chuste gniewac:) na doradce nie mam co liczyc, tutaj raz tylko widzialam kogos w chuscie, murzynke, reszta nosi te wisiadla.. Ba, wszyscy je nosza:/

Dzień dobry :) U nas dziś noc pod tytułem "będę spał tylko z Tobą mamo". Mimo dzielnej walki męża, żeby przestał się budzić po dotknięciu łóżeczka musiałam się położyć z nim. W nocy też częste pobudki, szukam tych zębów ale jakoś nie widzę. Za to trochę mu nosek przytyka takimi suchymi, białymi smarkami. Czy to katar?

U nas niby 10stopni,ale wieje i pada, nie chce mi się ruszać z domu...

Lilla czyli Twoja nati dotarła? :)

Dżem dobry :-)

Wbijam się i czytam, ale jakoś weny, a może bardziej czasu i sił, na dołączenie nie mam :-(

Natce idą zęby i wrzeszczy jak szalona. Na dodatek chyba jakiś skok, bo mama z zasięgu wzroku zniknie i znowu wrzask :sorry: To nie jest płacz, bo nie wiem czy pamiętacie, ale Natalia nie umie płakać - ona wrzeszczy :-p

Poza tym też szukam stroju dla Małego na bal - właściwie to wyboru nie mam - on chce być supermanem :sorry: Pewnie 10 w grupie, ale co tam :sorry:
Kąpiemy codziennie, no cyba ze cos wyskoczy, od urodzenia w łazience.

iiiiiii..... amnezja wygrywa :sorry:

Może później zajrzę, może w końcu mała zaśnie - wczoraj w dzień spała tylko raz i tylko 40 min. :sorry:

Haust Zuza też nie płacze. O niee. Ona Wrzeszczy. I to tak dokładnie jak nikt się nią nie zajmuje jak chce czyjejś uwagi czytaj mojej i jak jej się nudzi. Czy idzie przywyknąć? Ciężko :P

Swoją drogą witaj witaj. Omineło cię trochę ;)

reklama
Zuzia tez nie płacze tylko wrzeszczy... Chyba ze naprawdę chora, to płacze żałośnie.
Spać mi.się chce, buuu, nawet energetyk nie pomógł...
Oszukali nas w biedronce dziś...jak zawsze paragon w sklepie patrzymy, tak dziś dopiero w domu, ale mąż powiedział, że się ubiera zaraz i jedzie kłócić, zamiast łososia w promocji wybili nam jakiś stolik 50x50, nasz najdroższy łosoś w życiu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry