reklama

Lipiec 2014

reklama
Lilla odważne wyznanie ;)
Mąż wie? :p

Co do okresu to Wam powiem dziewczyny że ja już miałam trzy. Przed ciążą było tak że mój okres trwał trzy do czterech dni. Dzień przed napierdzielał mnie kręgosłup i brzuch wieczorem, po tym juz zawsze wiedziałam jak zacznie się kolejny dzień.
Pierwszy okres po porodzie mnie zdziwił, przyszedł bez żadnej zapowiedzi bólowej, za to trwał osiem dni. Osiem dni intensywnego krwawienia za to praktycznie bez bólu.
Okres numer dwa trwał sześć dni, też bez trailera, za to przez wszystkie odczuwałam brzuch.
Natomiast okres numer trzy to już mój wcześniejszy standard. Tzn dzień przed chodzę jak połamana i zdycham, za to jak już się pojawia ból znika. No i czwartego dnia już nawet śladu nie ma:thumbup:
Także wydaje mi się, że te pierwsze to takie regulujące są. Taka moja obserwacja:)

Elifit miłej imprezy życzę:)

U Was też tak wieje? Wczoraj nie byliśmy na spacerze, bo pizgało złem, dzisiaj jeszcze gorzej bo nie dość, że wieje to jeszcze leje deszcz:rolleyes:

Macie wizyty kontrolne u ortopedy po pół roku?

Edit. Ledwo wróciłam i już mam milion spraw:p
Dziewczyny sprzedajecie ciuszki po dzieciach/ciążowe? U mnie rośnie kupka tych za małych, już nie mam gdzie tego trzymać i chętnie bym się pozbyła.
Gdzie najlepiej/najkorzystniejszej? Allegro-idzie coś? A może macie jakieś grupy sprzedażowe na Facebooku godne polecenia?
Wystawiłam trochę ogłoszeń na Olx, coś tam nawet Sprzedałam, ale w tym tempie to ja zostane z tym do Szymkowej komunii:p

Ostatnia edycja:
Tusia mąż nie musi wiedzieć o moich platonicznych milosciach. Wie tylko o Robbiem Williamsie którego kocham od lat.
Mam nadzieje ze moja @ opusci mnie szybciej niż po 8 dniach.
Tusia u mnie łeb urywa. Pojechałam po tampoo na rowerze i aż nie wierzyłam: jadę prosto a znosi mnie na krawężnik.

Angelika, to znaczy że Franek ma infekcję najzwyczajniej.

Mamo b, wiem,że u większych dzieci pediatrzy każą czekać 3 dni z temp na rozwój wypadków. U Was to ciągle dzieciowy stan podgorączkowy. Ja zazwyczaj wytrzymuje do drugiego dnia, szczególnie u takiego malucha.

Tusia ja wystawiałam na olx paczki rozmiarowe. Najmniejsze poszły bardzo szybko i spore zainteresowanie było. Teraz przygotowałam druga paczkę i kupiła ta sama osoba . A także stelaż do wanienki. Liczę na dłuższą współpracę ;-)
No i cenowo też korzystniej bo bez prowizji i ustalasz cenę a nie licytujesz. A wystawienie na Allegro minimalnej to dodatkowy koszt.
Jeśli chcesz się pozbyć zrób zdjęcia zbiorowe a nie na sztuki. Szybciej jest.:tak:

Ostatnia edycja:
U nas tak samo od wczoraj deszcz i wicher. Wczoraj chciałam spacer uskutecznić ale jak mi zwiało wózek podczas gdy ubieralam rękawiczki podziękowałam uprzejmie i wróciłam do domu. Dzisiaj się nie ruszamy a Kudłatego wyprowadzi mi mój kuzyn :) będzie mieć piękny psi zaprzęg jego dwa huskie i mój blond Wafel :)

Lilla jeśli chodzi o Williamsa to w zupełności Cię rozumiem ;)

Mika dzięki za pomysł. Nie wiem czemu sama na to nie wpadłam, chociaż w ciąży sama się interesowałam takimi paczkami. Powiedz mi jeszcze jak finansowo wycenialas? Mnie tam jakoś nie zależy, żeby się majątku dorobić, ale jak mam sprzedawać za grosze to wolę oddać na Caritas.

Tusiaczek mamy kontrolę u ortopedy ale to tak naprawdę zależy od lekarza. Niektórzy mówią że raz wystarczy a nasz dopóki nie będzie chodzić mamy kontrole.
Grupa Bobookazje największa i Bazar chustowy i chyba allegro najbezpieczniej żeby się nie naciąć na nieuczciwych. No i olx żeby zrobić to lokalnie. Płatność bierz z góry.

Angelika MamaB zdrówka dla maluszków!

Wróciliśmy z balu. Aru jak to on nie chciał za bardzo z dziećmi tańczyć. Pooglądał cyrkowców i tyle. Nawet po balonika nie chciał stanąć. Marudny. Mam nadzieję że jak pójdzie do przedszkola to mu ta nieśmiałość przejdzie. Już zgodziliśmy się z m że on będzie zaprowadzał bo początki będą ciężkie.
Aha fotograf za nami latał bo oczywiście fenomen że matka dziecko nosi w chuście ;) a wszyscy rodzice się standardowo gapili :rolleyes:
Zuza spała pół h w hałasie :P

Ostatnia edycja:
Tusia za pierwszą paczkę 42-44 szt wzięłam 135, teraz za jakieś 64 szt .200 zł
Ja mam już dość przekładania z miejsca na miejsce, a kupa rzeczy do pozbycia jest wyższa niż parapet.
Może można wiecej,ale ja jestem zadowolona.

reklama
Ja jeszcze nie mysle o sprzedazy ubranek, mam nadzieje ubierac w nie nastepnego bobasa;)

Laura niby ma humor, ale ciagle jest spiaca, dostala teraz czopek bo znow goraczka wzrosla i spi.

Chusta, zazdraszczam Wam tego chustonoszenia. Mnie nie wychodzi, nie ogarniam kolkowej a co dopiero zwyklej:) walczylam z ta kolkowa sporo czasu, az sie poddalam:( za to Laura byla bardzo zadowolona, jak tylko widziala,ze zakladam chuste;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry