Lilla odważne wyznanie

Mąż wie?
Co do okresu to Wam powiem dziewczyny że ja już miałam trzy. Przed ciążą było tak że mój okres trwał trzy do czterech dni. Dzień przed napierdzielał mnie kręgosłup i brzuch wieczorem, po tym juz zawsze wiedziałam jak zacznie się kolejny dzień.
Pierwszy okres po porodzie mnie zdziwił, przyszedł bez żadnej zapowiedzi bólowej, za to trwał osiem dni. Osiem dni intensywnego krwawienia za to praktycznie bez bólu.
Okres numer dwa trwał sześć dni, też bez trailera, za to przez wszystkie odczuwałam brzuch.
Natomiast okres numer trzy to już mój wcześniejszy standard. Tzn dzień przed chodzę jak połamana i zdycham, za to jak już się pojawia ból znika. No i czwartego dnia już nawet śladu nie ma:thumbup:
Także wydaje mi się, że te pierwsze to takie regulujące są. Taka moja obserwacja
Elifit miłej imprezy życzę
U Was też tak wieje? Wczoraj nie byliśmy na spacerze, bo pizgało złem, dzisiaj jeszcze gorzej bo nie dość, że wieje to jeszcze leje deszcz
Macie wizyty kontrolne u ortopedy po pół roku?
Edit. Ledwo wróciłam i już mam milion spraw

Dziewczyny sprzedajecie ciuszki po dzieciach/ciążowe? U mnie rośnie kupka tych za małych, już nie mam gdzie tego trzymać i chętnie bym się pozbyła.
Gdzie najlepiej/najkorzystniejszej? Allegro-idzie coś? A może macie jakieś grupy sprzedażowe na Facebooku godne polecenia?
Wystawiłam trochę ogłoszeń na Olx, coś tam nawet Sprzedałam, ale w tym tempie to ja zostane z tym do Szymkowej komunii