Hej kobietki, piszę tego posta od 14 wiec jakoś będzie kiepsa. Moje buczydło dzisiaj nie było najgorsze ale tylko jak z nią siedziałam.
Wczoraj już nie dałam rady wejść, mieliśmy małą imprezkę w domu, bardzo przyjemnie bylo
Mamo B zdrówka dla córci, oby przestała tempka rosnąć

Lilla współczuję @ u mnie jz chyba 4 były

Ale na szczęście bezbolesne, przed ciązą miałam mega bóle ale teraz jest o niebo lepiej więc może i uciebie tak będzie. Minus, że u mnie też 7-8 trwa:/
W uk też mega huragan, dzisiaj trochę lepiej ale wczorajsza noc i ranek dzisiaj to masakra była.
Katka proszę proszę będziesz nam sweterki dziergać

Swoją drogą fajna sprawa ja jubię druty ale za dużo na nich nie potrafię zrobić.
Małgorzatka i jak wykłocił się mąż??
No i dupa bo nie wiem co dalej :/
Wczorajsza wizyta u dentysty okazała się spoko, ale nic nie miałam robione tylko przegląd i plan leczenia i dopiero we wtorek idę na leczenie. Tak to w uk wygląda. Ale pani denstystka przynajmniej jeśli chodzi o podejscie jest super. Młoda, przyjemna i usmiechnięta. Powiedziała, że mam się nie martwic i nic nie bedzie boalo

zobaczymy. Znalazła mi jeszcze jeden mały ubytek ale poza tym wszystko spoko. No ale kanałowe mnie czeka niestety, tak jak myslalam.
Dzisiaj byłam mega niewyspana bo poszłam spać po 3 ehh a miałam nie siedzieć długo. No i cały dzień nieprzytomna chodziłam, ale jutro mąż wstaję i się wyspię

Dostałam w koncu termin wizyty do fizjo i w środę idziemy, w koncu
Spokojnej nocki kobietki idę do wanny się relaksować