reklama

Lipiec 2014

O my kupiliśmy Aru z przeceny stolik i krzesełka takie ołówki i oczywiście wybrakowane. Części starczyło na stolik i jedno krzesełko. No ale przecenione to im wybaczam.

Zuza płacze na ból i strach. Właśnie się przekonałam.

reklama
Jestem pod wrażeniem A) Zola wytrzymała bez jedzenia od 11.30 (gruszka i cycek) do 16.30 (brokuły i cycek), a spała od 14 do 16.20 a ja z nią.
Małgosiu na pewno mąż załatwi w biedronce wszystko. Swoją drogą trzeba sprawdzać paragony.

Dobry wieczór wszystkim :-) mam nadzieję, że dobry ;-)
Polatałam dziś po sklepach, jak mąż z córką pojechali na balet - wszędzie wyprzedaże, szkoda tylko że wszytko na małe biusty B-) ale dzieciakom trochę kupiłam ;-)
U nas też pogoda paskudna, wjeje i pada. Mieliśmy jutro na jakąś wycieczkę pojechać, ale jakoś słabo to widzę :-(
Bąbel dziś pierwszy raz dłużej bez cycka wytrzymał, po kaszce sinlac :-) i mam wrażenie, że mu wreszcie coś zasmakowało tj morele :-)

Hej kobietki, piszę tego posta od 14 wiec jakoś będzie kiepsa. Moje buczydło dzisiaj nie było najgorsze ale tylko jak z nią siedziałam.
Wczoraj już nie dałam rady wejść, mieliśmy małą imprezkę w domu, bardzo przyjemnie bylo :)

Mamo B zdrówka dla córci, oby przestała tempka rosnąć :)
Lilla współczuję @ u mnie jz chyba 4 były :( Ale na szczęście bezbolesne, przed ciązą miałam mega bóle ale teraz jest o niebo lepiej więc może i uciebie tak będzie. Minus, że u mnie też 7-8 trwa:/
W uk też mega huragan, dzisiaj trochę lepiej ale wczorajsza noc i ranek dzisiaj to masakra była.
Katka proszę proszę będziesz nam sweterki dziergać :D Swoją drogą fajna sprawa ja jubię druty ale za dużo na nich nie potrafię zrobić.
Małgorzatka i jak wykłocił się mąż??

No i dupa bo nie wiem co dalej :/

Wczorajsza wizyta u dentysty okazała się spoko, ale nic nie miałam robione tylko przegląd i plan leczenia i dopiero we wtorek idę na leczenie. Tak to w uk wygląda. Ale pani denstystka przynajmniej jeśli chodzi o podejscie jest super. Młoda, przyjemna i usmiechnięta. Powiedziała, że mam się nie martwic i nic nie bedzie boalo :) zobaczymy. Znalazła mi jeszcze jeden mały ubytek ale poza tym wszystko spoko. No ale kanałowe mnie czeka niestety, tak jak myslalam.
Dzisiaj byłam mega niewyspana bo poszłam spać po 3 ehh a miałam nie siedzieć długo. No i cały dzień nieprzytomna chodziłam, ale jutro mąż wstaję i się wyspię :)
Dostałam w koncu termin wizyty do fizjo i w środę idziemy, w koncu :)

Spokojnej nocki kobietki idę do wanny się relaksować:)

Goście poszli, fajnie było. Dzieci ( 4 szt od 6msc do 3,5 r) grzeczne były. Wyszli obdarowani ogroooomną torbą ciuszków. Od razu mi lżej:tak:

U nas wieje i leje, temperatura skacze, było 6 , potem szybko 10, teraz znowu 7:no:

Mój synek po marnym snie porannym ( 15 min), nadrobił po południu na balkonie. Ponad 3h spał.

reklama
Moje dziecko nie śpi od godziny czternastej ani minuty. Teraz je i miałam nadzieję, że przyśnie, ale widzę że butelka zaraz się wyzeruje, a ten oczy jak pięć złotych:banghead::banghead:
To by było na tyle z moich nadziei o przerwie w temacie ząbkowania:thumbdown:

Dobrej nocy dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry