Dziewczyny poradźcie proszę, mam od początku ciąży katar zabarwiony krwią, czy to jest normalne? cały dzień męczy mnie. Dodam że nie bolą mnie zatoki. katar jest wodnisty przezroczysty z domieszką krwi?sroki za opis. czy to błony śluzowe w ciąży tak reagują na hormony? co prawda dzisiaj podszczypuje mnie gardło ale katar mam już 6 tydzień;/ czy mogę zrobić sobie inhalację z amolu albo soli bocheńskiej tylko że mam Hashi a ona jest z jodem? czy można płukać gardło propolisem rozcieńczonym w wodzie?propolis jest na spirytusie ale ja go nie będę połykać. Czy bierzecie jakieś witaminy ja biorę folik a co drugi dzień zamiennie femibion natal 1, chociaż mój lekarz zalecił prenatal classic ale nie miałam żadnych badań. wiem zdania są podzielone.
mi krew leci z nosa, albo pojawia się podczas wydmuchiwania zawsze w okresie jesienno-zimowym. mam suchą śluzówkę. u Ciebie może być podobnie... jeżeli bolą Cię zatoki koniecznie idź do lekarza, bo to może być powiązane. przed ciążą stosowałam emoxif i linomag do nosa, ale teraz nie wiem, czy nie ma przeciwwskazań ...
ja brałam feminion natal 1, a kiedy mi się skończył kupiłam centrum materna. 19.12 idę do lekarza i podpytam co powinnam teraz brać.
Szamrad - współczuję straty jednego małego człowieka, ale cieszę się bardzo, że drugi rozwija się prawidłowo
wszystkim przeziębionym życzę szybkiego powrotu do zdrowia,
mnie coś brało, ale biorę *spam* i odpukać jest lepiej... plecy mnie bolą niemiłosiernie i wczoraj wieczorem było mi strasznie niedobrze.
męczy mnie to wszystko, a to dopiero 10 tydzień. w kółko martwię się, czy z dzieckiem wszystko spoko i chucham na siebie i dmucham, żeby tylko się nie rozchorować :/
9 dni do wizyty - wytrzymam ..