Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też uważam że chodakowska jest brzydka, ale ciało ma ładne mi niektórzy mówią że jestem pidibna do schejbal- nie cierpię tego bo to kolejna brzydka aktorka:/
Witam się w tlusty czwartek długo mnie nie było, myślałam że nie potrzebuje ani firum ani internetu. Jednak ostatnio nie mam się do kogo odezwać. Mój pracuje do wieczora więc wykapie małą i idzie spać
Co do wagi-ja osiagnelam już wagę sprzed ciąży ale tez flakowate to cielsko mam. Nigdy nue lubilam stacjonarnych ćwiczeń wolę rolki i rower a teraz nie ma jak. Oho, moja już po drzemce. Milego popołudnia!
Kasia a co to jest krepel? Wiosennie to u mnie było przedwczoraj a dziś szaro i buro:/ na dodatek nie kupiłam na spacerze paczka i teraz żałuję bo mój mi pewnie nie przyniesie. Makota- chętnie! To kiedy wpadasz do gdy? Kurde żebym jeździła autem po zrobieniu prawka już bym tam u Ciebie była.
A w ogóle idziemy jutro z młodą na szczepienie. Super datę nam wybrali 13tego w piatek na 13. Dobrze że nue jestem przesadna. Krepel to mówią u nas czasem na kręgosłup:]
E ja też nie jestem. Wręcz z przekory robiłam pewne rzeczy. Scielam wlisy zaraz po studniowce, dałam bratu kaktus w prezencie, nie mam zadnych czerwonych wstazek przy wózku. Najlepszego dla męża!