reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Kopacz, mój się nie odezwał od samego początku i chyba tak lepiej, bo tak bym miała nadzieję i była raniona na każdym kroku. Może jednak lepiej odetnij się od niego, może po porodzie coś go chwyci za serce jak zobaczy maleństwo.

Sokoja ja od początku mam tylko wieczorno-nocne mdłości :-)

reklama
szmaragd, kopacz az szkoda słów na takich facetów. W głowie mi się nie miesci jak mozna zostawic kobiete w ciązy. Szmaragd, jeżeli mogę zapytac to czy twój aniołek Gabrysia to też było jego dziecko? i wtedy było ok? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj i przepraszam jeżeli jestem zbyt wścibska

a ja mam mdłości całodniowe ;-)

Tak, ale dla niego było dobrze, bo szybko straciłam ciążę i od początku była zagrożona, więc nie robiono mi nadziei. Wtedy oczywiście mówił, że chce i że kocha i mieszkaliśmy razem. A na wieść o drugiej, musiałam się wyprowadzić z dnia na dzień i poinformował mnie że wraca do byłej. I taka historia.

Szmaragd szkoda slow normalnie cycki opadaja na takiego drania :wściekła/y:

A ja dzis pierwszy raz jadlam ciasto o nazwie banoffie pie I powiem wam ze jesli starczy mi jutro czasu to zrobie normalnie niebo w gebie!!!a wyglada tak: 2013-12-23 16.52.11.jpg

Załączniki

• 2013-12-23 16.52.11.jpg
    2013-12-23 16.52.11.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 42
A nie masz tylozgiecia macicy?
Ja niestety mam i teraz seks to dla mnie katorga, caly nastepny dzien boli mnie brzuch

Nie, raczej nie mam. Ktorys z ginow napewno by mi o tym juz powiedzial. Ale na szczescie juz mnie nie boli.

Co do swiat, to zakupy zrobilismy dzis z samego rana. Potem moj posprzatal mieszkanie a ja tylko lazienke i prasowanie. Teraz zabieram sie za przyprawienie miesa a reszta to juz jutro.

Przed chwila bylam w piwnicy po kompocik truskawkowy rewelacja.

My ustalilisym, ze na nowym mieszkanku tez zainstalujemy zmywarke.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry