reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

reklama
Cześć dziewczynki,

Nie było mnie kilka dni i nie dam rady ogarnąć. Z tego co się udało, to widzę że gorączka świateczna, to tak jak u mnie. Przy okazji chciałabym Wam złożyć życzonka świąteczne:
Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, w rodzinnym gronie przy pachnącej choince. Dużo uśmiechu i pogody ducha. Niech ten Nowy Rok przyniesie Wam same szczęśliwe chwile i spełni wszelkie marzenia :*
Zobacz załącznik 600483

IMG_1435_forum.jpg

Załączniki

• IMG_1435_forum.jpg
    IMG_1435_forum.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Ja tylko na chwilke , nie bylo mnie ostatnio bo cos mi sie dzieje z tel a ze moje dziecko nie chce mi ostatnio spac w dzien to nie mam kiedy odpalic kompa :( mam nadzieje ze po swietach sie to zmieni :tak:

Razem z synkiem pragniemy Wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia,- zdrowych i radosnych swiat w gronie najbliższych oraz spokojnych tych siedmiu miesiecy oraz szczesliwych szybkich i bezbolesnych porodów :tak::-):-):-). Wesołych ŚwiatDSC03219.jpg

Załączniki

• DSC03219.jpg
    DSC03219.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 57
Do góry