reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny, my powiedzieliśmy wczoraj rodzinie męża. Było bardzo wzruszajaco! Były brawa i łzy szczęścia. U nas po śmierci Zuzi ta ciaza była bardzo wyczekiwana zarówno przez nas jak i cała nasza rodzine. Atmosfera była cudowna! Reakcja rodziny na medal. Jestesmy bardzo szczęśliwi ze mogliśmy sie podzielić tą radosną nowiną.

reklama
Dziewczyny, które są w ciązy z 3 dzieckiem. Czy tez tak macie, że wszyscy na wiadomość o ciąży pytają czy planowane :-D juz mnie to denerwuje, przeciez naprawde wiem jak unikać ciąży i jak w nią zajść i czy to takie dziwne że 3 dziecko jest wyczekane i zaplanowane?
Mnie nie pytaja, bo na razie, nie liczac mojego meza i tesciowej, wiedza 3 osoby z pracy. One nie pytaly:-)
Ale pewnie takich pytan predzej czy pozniej nie da sie uniknac.
Ludzie sie dziwia, bo niewiele malzenstw czy par chce miec wiecej niz dwojke dzieci. Znak naszych czasow.

u nas to gorzej :) mojego męża siostra starsza od nas nie ma dzieci a bardzo by chciała. więc hmm niby sie cieszy a jest jej przykro i pewnie poplacze pózniej. przykra taka sytuacja. bardzo mi żal kobiet które nie mogą z różnych względów mieć dzieciaka.

Hobbit, wspolczuje Ci stresu, bo na pewno w tej ciazy denerwujesz sie podwojnie. Ale wcale nie musi byc jak w poprzedniej ciazy. Wiesz o tym, prawda? Wazne, ze usg w normie, bo testy pappa sa malo wiarygodne i jest to czysta statystyka wyliczana przez komputer i daja dodatkowy stres. Trzymam za Ciebie kciuki i sciskam.

Jesli idzie o tarczyce, mialam napierw niskie tsh, po ostatnich badaniach wyszlo, ze ft3 jest ponisej normy (2 przr normie od 4) i stad musze szukac endokrynologa.

Dziewczyny a tak w ogole to czy ktoras wie co sie dzieje z Bakalia??dawno tu nic nie pisala :(

Pola gratuluje takiej reakcji ;)

Hobbit ja tez non stop mam stresa.a ostatnio czesxiej kluje mnie macica...mam nadzieje ze to od rozciagania

Dziewczyny a tak w ogole to czy ktoras wie co sie dzieje z Bakalia??dawno tu nic nie pisala :(

Pola gratuluje takiej reakcji ;)

Hobbit ja tez non stop mam stresa.a ostatnio czesxiej kluje mnie macica...mam nadzieje ze to od rozciagania

Też ostatnio o niej myślałam, jak wymieniałyście osoby do zamkniętego wątku.

Też mam taką nadzieję, bo też czuję jakieś dziwne bóle od czasu do czasu, ale staram się myśleć pozytywnie.

reklama
Do góry