reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny, my powiedzieliśmy wczoraj rodzinie męża. Było bardzo wzruszajaco! Były brawa i łzy szczęścia. U nas po śmierci Zuzi ta ciaza była bardzo wyczekiwana zarówno przez nas jak i cała nasza rodzine. Atmosfera była cudowna! Reakcja rodziny na medal. Jestesmy bardzo szczęśliwi ze mogliśmy sie podzielić tą radosną nowiną.

reklama
Dziewczyny, które są w ciązy z 3 dzieckiem. Czy tez tak macie, że wszyscy na wiadomość o ciąży pytają czy planowane :-D juz mnie to denerwuje, przeciez naprawde wiem jak unikać ciąży i jak w nią zajść i czy to takie dziwne że 3 dziecko jest wyczekane i zaplanowane?
Mnie nie pytaja, bo na razie, nie liczac mojego meza i tesciowej, wiedza 3 osoby z pracy. One nie pytaly:-)
Ale pewnie takich pytan predzej czy pozniej nie da sie uniknac.
Ludzie sie dziwia, bo niewiele malzenstw czy par chce miec wiecej niz dwojke dzieci. Znak naszych czasow.

u nas to gorzej :) mojego męża siostra starsza od nas nie ma dzieci a bardzo by chciała. więc hmm niby sie cieszy a jest jej przykro i pewnie poplacze pózniej. przykra taka sytuacja. bardzo mi żal kobiet które nie mogą z różnych względów mieć dzieciaka.

Hobbit, wspolczuje Ci stresu, bo na pewno w tej ciazy denerwujesz sie podwojnie. Ale wcale nie musi byc jak w poprzedniej ciazy. Wiesz o tym, prawda? Wazne, ze usg w normie, bo testy pappa sa malo wiarygodne i jest to czysta statystyka wyliczana przez komputer i daja dodatkowy stres. Trzymam za Ciebie kciuki i sciskam.

Jesli idzie o tarczyce, mialam napierw niskie tsh, po ostatnich badaniach wyszlo, ze ft3 jest ponisej normy (2 przr normie od 4) i stad musze szukac endokrynologa.

Dziewczyny a tak w ogole to czy ktoras wie co sie dzieje z Bakalia??dawno tu nic nie pisala :(

Pola gratuluje takiej reakcji ;)

Hobbit ja tez non stop mam stresa.a ostatnio czesxiej kluje mnie macica...mam nadzieje ze to od rozciagania

Dziewczyny a tak w ogole to czy ktoras wie co sie dzieje z Bakalia??dawno tu nic nie pisala :(

Pola gratuluje takiej reakcji ;)

Hobbit ja tez non stop mam stresa.a ostatnio czesxiej kluje mnie macica...mam nadzieje ze to od rozciagania

Też ostatnio o niej myślałam, jak wymieniałyście osoby do zamkniętego wątku.

Też mam taką nadzieję, bo też czuję jakieś dziwne bóle od czasu do czasu, ale staram się myśleć pozytywnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry