Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W każdym razie cieszę się, że już jest - wrzucił ktoś juz przepis na fasolkę a mi powiedział dziś że jak z usg wyszedł termin porodu 10 lipca to tego mamy się trzymać, w sumie to nawet 9 lipca. więc chyba muszę zmienić suwaczek...
o jeju, jakie ślicznościHej kochane chcialam sie z wami podzielic super nowinamoj ukochany zostal wujkiem dzis nad ranem
ja jestem zakochana w malej I juz doczekac sie naszego nie moge!!
Zobacz załącznik 604413
Dokładnie! :*Szmaragd wstyd to nie ty powinnaś czuć...
Wszystkiego naj dla męża. Mój lekarz robi usg na dyżurze w szpitalu i dlatego pewnie nie inwestuje w nowy sprzęt. Ale mimo wszystko powinny być nowe sprzęty w przychodniach a nie ;/A jak to u was wygląda z przychodniami nfz tez mają taki stary sprzęt?
Co do gotowania to jestem wdzieczna losowi że mój mąż lubi gotować i odciaza mnie w tym temacie. Tak na marginesie to mój ślubny kończy dziś 30 lat![]()
ja kolejną wizytę mam 6 lutego, a usg połówkowe pewnie koło 10.02 własnie w szpitalu.ja kolejną wizytę mam w 17 tc i lekarz mowił że połówkowe zrobimy około 4 tygodnie po niej,więc też około 22 tc.
A na kiedy mialas poprzednio?