reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Makota mężowi w poniedziałek stuknie 30stka. Robię imprezę niespodziankę w następną sobotę:tak:

Wrzuciłam trochę przepisów, głównie takie moje numery 1;-) Na sałatkę dodam kiedy indziej, bo muszę od mamy przepis wziąć, bo nie pamiętam co tam było dokładnie.

reklama
Makota 89 ja mam w pon urodzinki:)ktore jesli mozesz napisac?a we wtorek imieninki mam:)

Jagodka ja jescze mam choinke ubrana ale tez sobie pomyslalm ze pusto w salonei sie zrobi jak rozbiezremy,co prawda mam fikusa na zastepstwo ale mneijszy niz choinka:-Dhm szcury ?co to takiego?:szok:w olnej chwoili zxajzre na watekpzrepisowy bo smakowicei brzmia twoej dania:)

emily daj znacco powiezdial Ci lekarz

ja jednak nabrałam ochoty i zrobiłysmy z Ola oponki,mniam mniam wyszły,Ola do samego konca wytrwała:-)

zmykam bo do porzadku musze sie doprowadzic na wyjscie wieczorne:)

miłego wieczorku Wam zycze:)

Ale mi dobrrrra lasagna wyszła:szok::-D Jakoś w tej ciąży czego się nie dotknę kulinarnie, to wyjdzie:-) Co mnie osobiście bardzo cieszy:tak: Obżarliśmy się wszyscy strasznie:-p Teraz herbatka i odpoczynek, potem sałatkę owocową zrobię, bo mnie dziecko od rana katuje;-)

Rozpisałyście się o jedzeniu :) Ja zrobiłam pierogi ruski i z truskawkami mniam:)
Jagódka menu super:), a co do pączków to coś w tym jest ,że się ma ochotę ja przed ciążą w ogóle nie jadłam, a teraz się zdarza.

Agulam - 25 :)

Kreci mi sie glowie przez pol dnia. Pewnie przez te moje porzadki :/ jutro musze kupic jakis tort i troche pokucharzyc. Jezeli bede czula sie tak kiepsko jak dzis to bedzie kiepsko :p

Agulam - 25 :)

Kreci mi sie glowie przez pol dnia. Pewnie przez te moje porzadki :/ jutro musze kupic jakis tort i troche pokucharzyc. Jezeli bede czula sie tak kiepsko jak dzis to bedzie kiepsko :p

Mój mąż jutro jedzie po tort, bo zaprosiliśmy rodziców na kawę - hiehiehie, on jeszcze nie wie, że to nie będzie jedyny tort na te urodziny:-D

a ja pizzę zrobiłam, pierwszy raz :p trochę do poprawki, ale myślę, że po kilku razach dojdę do perfekcji :p

Jagódka, dzięki za przepisy

mój chłop też 84, młodszego sobie wzięłam :p

reklama
witam się i ja:)
my też dziś rozebraliśmy choinkę,pusto rzeczywiście.Mój brat też 84'.
agulam- w razie poniedziałkowej sklerozy,Sto Lat z góry życzę:)
Ja jestem zodiakalną rybką i w marcu 34..ehh.

zjadło by się te wasze lazanie i pizze:zawstydzona/y::laugh2::-p ja dziś zjadłam mc donalda,nie wiem po co ale dobre było:happy2:
także dodałam kilka przepisów ale najlepsze dodam jak poprzypisuję z magicznego zeszytu na razie sprawdzone ale z neciku;-)

miłego wieczorku:-)

Do góry