reklama
super pola bardzo się cieszę, że wszystko książkowo:-)
s.michalina myślałam o łóżeczku turystycznym, bo:
ma też swoje wady, zwłaszcza wygląd, ale poważnie się zastanawiam nad samym turystycznym i dobrym materacem
- jest bardziej mobilne,
- troszkę większe niż niektóre drewniane i przez to starcza na dłużej (tak było u mojej koleżanki co urodziła dużego smyka),
- nie ma szczebelków, gdzie dziecko może wsadzić główkę, a podobno te wkłady do zwykłych łóżek, które temu mają zapobiegać ciągle się obsuwają
ma też swoje wady, zwłaszcza wygląd, ale poważnie się zastanawiam nad samym turystycznym i dobrym materacem
wiola20121119
Fanka BB :)
Pola super wiesci. wiadomo, ze nie jest za spokojnie, ale wszystko idzie w dobrym kierunku...
ja po wizycie w szpialu, szyjka zaczela sie mocniej skracac, mam zalozony szew i leze w domku...niestety podlapalam w szpitalu przeziebienie i meczy mnie kaszel, mam nadzieje, ze nie wplynie xle na szyjke
ja po wizycie w szpialu, szyjka zaczela sie mocniej skracac, mam zalozony szew i leze w domku...niestety podlapalam w szpitalu przeziebienie i meczy mnie kaszel, mam nadzieje, ze nie wplynie xle na szyjke
malgorzatkar
super pola bardzo się cieszę, że wszystko książkowo:-)
- jest bardziej mobilne,
- troszkę większe niż niektóre drewniane i przez to starcza na dłużej (tak było u mojej koleżanki co urodziła dużego smyka),
- nie ma szczebelków, gdzie dziecko może wsadzić główkę, a podobno te wkłady do zwykłych łóżek, które temu mają zapobiegać ciągle się obsuwają
szczerze powiem, że nie wiem, jak dziecko ma przełożyć główkę przez szczebelki, no chyba że są łóżeczka z szerokimi "dziurami"... u mnie jest ciasno.... a dobry ochraniacz się nie zsuwa, zawiązuje się go od dołu i góry, na rogach i trzeba się mocno postarać, żeby cokolwiek się zsunęło... ale widziałam takie tanie badziewia, co mocuje się tylko na środku i te owszem, mogą się przesuwać... wymiar łóżeczek jest taki sam, bo ten sam materac wchodzi. i jest tyle samo zwolenników co przeciwników posiadania takiego łóżeczka
pola. super cieszę się, że wszystko ok
wiola, leż i odpoczywaj, jak masz szew, wszystko powinno być ok
ja po wizycie, lekarz powiedział, że nie będzie mówił płci, bo nie chce mu się kombinować (młode się odkręciło), a mam niedługo połówkowe, to się dowiem wtedy
dziewczyny co do lozeczek to my kupiliśmy drewniane.....a do pościeli były dolaczone ochraniacze...wiec zobaczymy jak to się sprawdzi...lozeczka drewniane można kupic w dwóch wymialach...120 na dlugosc albo 135 na dlugosc......my wzielismy to mniejsze....

reklama
malgorzatkar
też mam 120, na długo starcza. Ola teraz śpi już na łóżku, ale to dlatego, że nigdy nie lubiła łóżeczka i w nocy się budziła i przychodziła do nas, a na łóżku śpi ładnie
i ochraniacze tez miałam z kompletu z pościelą, takie 3 części, dwie na boki i taka wyższa za główkę i one się dobrze montują. bo są takie chude długie i one są raczej kiepskie, ale moja koleżanka doszyła kilka troczków i wiązała bardziej i też się w sumie trzymały
i ochraniacze tez miałam z kompletu z pościelą, takie 3 części, dwie na boki i taka wyższa za główkę i one się dobrze montują. bo są takie chude długie i one są raczej kiepskie, ale moja koleżanka doszyła kilka troczków i wiązała bardziej i też się w sumie trzymały