2411magdalenka
mamy lipcowe'07
jagodka szalik gicior
i samo robienie na drutach super uspokaja
fajowa sprawa!
tusiaczek zazdroszczę ruchów, mnie jakoś nie chce młody skopać
wiem ,że później będzie nawet przesyt..ale chciałabym żeby już zaczął...
kopacz na ból żołądka dobry bywa Actimel albo flora jelitowa typu Dicoflor, Lacidofil, Linex, Biopron.. albo preparaty na bazie drożdży Enterol czy Enteroacidolac..
graza06 ja jestem fanką skrętnych kół, ciężko czasem unieść cały wózek żeby skręcić.. ale niektóre wózki ze skrętnymi kołami mają ogromny promień skrętu.. musisz niestety spróbować zrobić w sklepie zakręt i ocenić "łuk" jaki Ci wyszedł
czytałam że niektóre wózki potrzebują 2 m, żeby skręcić
jedo fyn akurat pod tym względem zakręca praktycznie w miejscu.
Skrętność kół można blokować (wybrać wózek z opcją blokady)
Doti gratki z powodu 5-miesiąca, ja też już na to czekam!
anastazi no mi się włączył instynkt zbieracza
też kompletuję powoli, albo raczej uzupełniam braki 
i polecam 3 komplety pościeli np 2x flanelka i 1 bawełniana
jeżeli chodzi o leżaczek, ja nie wprowadzałam do domu wózka nigdy, łożeczko było w sypialni, więc w "salonie" obie córcie zawsze leżały w leżaczku,
nie były jakoś specjalnie bujane, po prostu leżały
tylko ja mam leżaczek starej mody, ma płozy do blokowania, pasy i 3 pozycje leżenia, używałam tej na płasko...
a żurawinka fajna jest jeszcze z przysmażonym na patelni wędzonym serem - takie a la oscypek grillowany
elifit gratuluję córci
elza dzieki za info o promocjach w lidlu, slyszałam że te rzeczy są naprawdę dobre jakościowo, wybiore się jutro!
tusiaczek zazdroszczę ruchów, mnie jakoś nie chce młody skopać
kopacz na ból żołądka dobry bywa Actimel albo flora jelitowa typu Dicoflor, Lacidofil, Linex, Biopron.. albo preparaty na bazie drożdży Enterol czy Enteroacidolac..
graza06 ja jestem fanką skrętnych kół, ciężko czasem unieść cały wózek żeby skręcić.. ale niektóre wózki ze skrętnymi kołami mają ogromny promień skrętu.. musisz niestety spróbować zrobić w sklepie zakręt i ocenić "łuk" jaki Ci wyszedł
czytałam że niektóre wózki potrzebują 2 m, żeby skręcić
Skrętność kół można blokować (wybrać wózek z opcją blokady)
Doti gratki z powodu 5-miesiąca, ja też już na to czekam!
anastazi no mi się włączył instynkt zbieracza
i polecam 3 komplety pościeli np 2x flanelka i 1 bawełniana
jeżeli chodzi o leżaczek, ja nie wprowadzałam do domu wózka nigdy, łożeczko było w sypialni, więc w "salonie" obie córcie zawsze leżały w leżaczku,
nie były jakoś specjalnie bujane, po prostu leżały
a żurawinka fajna jest jeszcze z przysmażonym na patelni wędzonym serem - takie a la oscypek grillowany
elifit gratuluję córci
elza dzieki za info o promocjach w lidlu, slyszałam że te rzeczy są naprawdę dobre jakościowo, wybiore się jutro!