Cześć dziewczyny! Żeby po weekendzie was nadrobić to do południa mi czas zleci zawsze ;-)
Zakupy - ja płci nadal nie znam, więc kupować nic nie kupuję z ubranek. Za 2 tyg jadę do rodziców więc zrobię przegląd rzeczy po N. Mam: wózek, wanienki (2 szt.), stojak na wanienkę, fotelik sam., kocyki (ilość zastraszająca

), łóżeczko (ale to zostanie u rodziców i kupuję do nas nowe), leżaczek, matę i górę zabawek mam, kołderki, laktator itp. W kwietniu chcemy zrobić malowanie i wtedy kupię łóżeczko docelowe + przewijak, komodę pewnie jeszcze później bo ona będzie w pokoiku N., a nie chcę jej tak od razu zawalać miejsca

. Także nie mam co szaleć, bo już poszalałam 4 lata temu ;-) Ale nie dajcie sobie dziewczyny wkręcić, że źle robicie wcześniej kupując. Ze mną leżała dziewczyna na poporodowej, której mąż miał w domu skręcać łózeczko, a się okazało że jakiś części brakuje i muszą reklamować. A wiecie jak to u nas z reklamacjami. Lepiej mieć wcześniej wszystko przygotowane.
Jagódka - szalik świetny, chyba też się zmobilizuję :-)
Za wszystkie wizyty kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&

Co niektóre mają ciągłe dolegliwości - współczuję kochane, musicie sobie jakoś radzić

Kubusiwata - to ucho to już jakaś masakra

Byle do wiosny, powinno być lepiej, no chyba, że któraś ma alergię na pyłki

S.michalina - nie wiem co ci z tym twoim M. poradzić. Chłopy sygnałów nie odczytują zbyt dobrze niestety

Może jak skończy ten projekt to będzie lepiej? Musisz się czymś zająć tak tylko dla siebie, to może on zobaczy, że cie zaniedbywał?
Elza - dziękuję za linka już się zapisałam
Ja w weekend przytyłam chyba ze 3 kg

;-) miałam gość i sobie pofolgowałam

o poduszce napiszę w wątku zakupowym