Witajcie !! ;*
Widzę temat wózków. Ja tez juz patrzę i rozglądam sie za wózkami, te na które zwróciłam uwagę, jeszcze raz na nie spojrze z okiem bardziej podejrzliwym i będę miała w głowie Wasze rady.
Elifit łaaaaa to ja trzymam kciuki za wizytę kochana!!! Mogę zapytać czy cos przeczuwasz?
Ewa to kochana kciuki trzymam aby tych bakterii nie było!! :*
Małgorzatkar super, że Ola tak razem z Tobą sie inhaluje, i jeszcze ma radochę.
Ja też trzymam za wszystkie mamy kciuki te które maja w tym tygodniu wizyty! Aby wszystko było na swoim miejscu ;**
Anastazi witaj :*
Ja tez będę zamawiać z Allegro i łóżeczko i wózek. Ten komplet z żyrafą też chciałam, ale, ale, ale wpadł mi inny w oko i przy nim zostaje.

a co do reszty to tu juz kupie na miejscu.

a co do kocyka to rozglądaj sie za takimi co włosków nie gubią.. Ja chyba sama uszyję.. Kupię dobry i solidny materiał i poprostu wszystkie boki ładnie obrobie.. Zobaczę jeszcze.

ale wszystkie zakupy zostawiam na miesiac koniec kwietnia, cały maj.
A co do pogody?! U nas słoneczko.. W nocy pada i wieje, ale rano i w ciagu dnia odpukać jest piękna pogoda. Ja chce WIOSNĘ!!!!!!!
Jagódka no to współczuje chrapania męża.. Mój jak chrapkę i juz nie wytrzymuje, a on jak na złość dalej chrapie mimo ostrzeżeń, to go mocniej kopnę i kołdrę mu zabiorę, i wtedy on sie przebudza i z miną nkewyrażną "co ty robisz?!?!" A ja wtedy mowię mu, ze jak nie przestanie to bedzie mu zimno cała noc.. To jakoś znajdzie pozycje co nie chrapie i mam spokój

(ale najcześciej chrapie ja sobie organizm alkoholem zakropi)

Mnie tez dziś czeka pranie, prasowanie i sprzątanie..

ogarnę.. Mam nadzieje ze znajdę w sobie moc!
A co do zakupów, polecam legginsy dla mam w H&M ja mam dwie pary i są super wygodne.

plus ściągacz na brzuch