reklama
kopacz
Mummy :)
A mnie strasznie dzis brzuch boli.wzielam nospe.jakies cos ziolowe.ogolnie masakra.bylam na spacerze zeby rozchodzic.ale dupa.caly czas boli.ale raczej nie macica tylko chyba zoladek
maly sie rusza jak nie spi wiec chyba ok
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Kopacz jezeli zoladek, to mozesz sprobowac wziasc imbir
kopacz
Mummy :)
Nie mam imbiru
mam nadzieje ze to zoladek a nie cos innego.zawsze mam problem ze zlokalizowaniem bolu 
Gosia i Bartek
Jako przyprawy tez nie? Przepraszam za zdziwienie.
U
użytkownik 902
Gość
Ja też w domu nie mam imbiru pod żadną postacią, nie przepadam za nim, da mnie tylko w zupie dyniowej jest znośny;-)
Mnie też częściej i mocniej boli głowa w ciąży, w każdej tak miałam, hormony i tyle..
Dzięki! Tym bardziej, że druty mam pierwszy raz w rękach i mam je od tygodnia. Kombinuję teraz jak robić czapkę;-)
Mnie też częściej i mocniej boli głowa w ciąży, w każdej tak miałam, hormony i tyle..

Dzięki! Tym bardziej, że druty mam pierwszy raz w rękach i mam je od tygodnia. Kombinuję teraz jak robić czapkę;-)
blueberrry
Szczęśliwa :)
Jagódka ja chcę taki szalik! Ale świetnie zrobiony!! Ja nie umiem, niestety.. Ale na pączątku marca, będę wyszywać motyw dziecięcy na materiale, a potem zrobie poduszkę na podusię dla synusia
Tusiaczku gratulacje poczucia pierwszych ruchów! :* ciesze sie razem z Tobą!! ;* ja tez poczułam pierwsze ruchy na początku 18tc
Laleczka niestety bol głowy jest związany z hormonami. Ja czesto tez sie mecze z bólami. Próbuje wszystkiego aby tylko bol ulżył. Np. Strumienie gorącej wody z prysznica na bolące miejsce, sen, wcieranie Amolu w bolące miejsce, masowanie głowy, w ostateczności paracetamol (Apap) raz próbowałam kawy, ale skończyło sie to ubikacją. Tulę!!
U mnie imbiru tez nie znajdziesz, nie cierpię, a w ciazy to go jeszcze bardziej nie znoszę.. Nie toleruje tego.
Tusiaczku gratulacje poczucia pierwszych ruchów! :* ciesze sie razem z Tobą!! ;* ja tez poczułam pierwsze ruchy na początku 18tc
Laleczka niestety bol głowy jest związany z hormonami. Ja czesto tez sie mecze z bólami. Próbuje wszystkiego aby tylko bol ulżył. Np. Strumienie gorącej wody z prysznica na bolące miejsce, sen, wcieranie Amolu w bolące miejsce, masowanie głowy, w ostateczności paracetamol (Apap) raz próbowałam kawy, ale skończyło sie to ubikacją. Tulę!!
U mnie imbiru tez nie znajdziesz, nie cierpię, a w ciazy to go jeszcze bardziej nie znoszę.. Nie toleruje tego.
graza06
Cze dziewczyny
Kubusiowata i inne chorujące mamy dużo zdrówka życzę.
Jagódka szalik super. Bardzo szybko go zrobiłaś, podziwiam za konsekwencję.
jak Wam mija niedziela
u mnie dość leniwie od wczoraj jestem wypompowana z energii. Sobotni poranek zaczął się od wizyty w laboratorium później angielski i pierwszy sklep z wózkami. Po 3 h testowania wózków pod kątem funkcjonalności miałam dość. Bardzo spodobał mi sie model Jedo Fyn memo. Nie mam żadnego doświadczenia więc zapytam czy funkcja bujania, którą posiadają wózki na paskach jest przydatna?Czy lepiej wybrać kółka które mają możliwość skrętu? Szukamy wózka lekkiego a Jedo do takich nie należy, ale ma dużą gondolę więc w miarę jak maluszek będzie rósł a pogoda za oknem będzie coraz chłodniejsza będzie to nie wątpliwie plusem. Dziecko trzeba będzie ubierać w coraz cieplejsze ubrania. Czy wybierając fotelik będziecie kierować się faktem że przeszedł on testy ADAC? Wczoraj byliśmy jeszcze w Smyku ale żaden wózek nam się nie spodobał
zapomniałam sprawdzić poduszki dla ciężarnych
a prosiłam mż żeby mi przypomniał i jak zwykle trzeba o wszystkim myśleć samej. Wróciłam wykończona, położyłam się na łóżku i zasnęłam w płaszczu
Jutro wizyta pewnie bez usg. Mam słabe wyniki krwi, trochę się denerwuję.
Kubusiowata i inne chorujące mamy dużo zdrówka życzę.
Jagódka szalik super. Bardzo szybko go zrobiłaś, podziwiam za konsekwencję.
jak Wam mija niedziela

malgorzatkar
Fotelik koniecznie z atestami i min 4 gwiazdki! Nie kupować tych z zestawów! Większość wózków ma możliwość kupienia adapterow i zamontowania fotelika maxi cosi albo cybex. Ja już pisałam w innym wątku, ze dla mnie skretne kolka to podstawą byla, bardzo ułatwiają życie. No i ja wychodzę z założenia ze skoro spacerowka ma możliwość zamontowania spiworka i rozłożenia sie na płasko albo pollezaco to nie będę na siłę bobasa wozila w gondoli. Nie przemawiają dla mnie te oparcia w gondoli, bo...tam nie ma pasów i jest ti niebezpieczne, Ola szybko przeszła do spacerowki, bo nie chciała jeździć w gondoli a spacerowka to było wybawienie dla nas! I to taka tyłem do mnie!
reklama
U
użytkownik 902
Gość
A mnie skrętne koła doprowadzały do szału (na każdej nierówności wózek skręca sam), wolę normalne. Ja mam wózek na paskach, ale nie używałam go do bujania, Klaudia jest nie rozbujanym dzieckiem;-)
Graża, dzięki
Graża, dzięki