reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Witam przy sobocie:)

Odnosnie plci to ja tez jeszcze nie znam 13 mam wizyte i mam nadzieje ze sie dowiem:):)

Mialam cos wiecej napisac i zapomnialam co hehe. Jakas pustka w glowie:/:/ U nas leniwa sobota moze wieczorkiem gdzies wyjdziemy do baru ze bo znajomy z pl przyjechal. w koncu sie rusze gdzies w celach towarzyskich nie tylko pracowych:):) A tak w ogole to nie mam na nic weny a musze posprzatac bo jeszcze nic nie tknelam:/

Milej sobotki zycze:)

reklama
Cześć dziewczyny :)

blueberrry, limonka8721, minisia, seorise - dziękuję za wsparcie, ciepłe słowa i rady, przydaje się takie trzeźwe spojrzenie na sprawę z zewnątrz! :tak: Olałam dzisiaj temat zupełnie, rozmawiamy służbowo i tak się to jakoś kręci. Oboje mamy dzisiaj dużo do zrobienia i nie wchodzimy sobie w drogę. Może wieczorem porozmawiamy.

Elza - Dzięki za link do Kampanii bezpieczny maluch - zapisałam się na spotkanie w Katowicach na 19.03. - nigdy za dużo wiedzy, tym bardziej że moja do najbogatszej nie należy w kwestii dzieci.

Byłam na pobraniu krwi...ponad 2h czekałam w kolejce .... Masakra....

O kurcze :/ biedna, czekanie jest okropnie męczące. Szkoda, że nie wszędzie kobiety w ciąży mają pierwszeństwo.

Dzisiaj w nocy prawie w ogóle nie spałam całą noc i dzień brzuch mnie boli ale nie tak od macicy tylko tak jak na początku stycznia u góry pod żebrami, doktorek mówił że takie coś może się pojawić od żołądka i przemieszczających się narządów. Czuję się tak jakbym 100 brzuszków zrobiła. Ja idę na wizytę nieplanowaną w poniedziałek, może czegoś się dowiem jeżeli chodzi o płeć. Ostatnio jak mnie badał to zapomniałam zapytać, tak się zestresowałam tą przegrodą :/

I nie powstrzymałam się i wydałam duuuuużo pieniędzy na allegro na wyprawkę dla dzidzi :-p jak przyjdzie przesyłka to się pochwalę :-).

Hej. Jeszcze ja nie znam płci. W poniedziałek się może dowiem :)

Małgorzata 2h szok, ale teraz taka właśnie znieczulica jest że nawet nie przepuszcza. Mnie w jednym sklepie raz przypuścili, i to młody chłopak. Reszta nawet cm sieć nie przesunęła, choć wyraźnie wisi kartka że kobiety.w ciąży mają pierwszeństwo ;)
Michalina te boleści różne są. Też takie miewam ;)

Temat wątku szpitalnego uważam za rozwiązany.
Elza ja o tych warsztatach wiem od jakiegoś czasu, też się zastanawiałam nad zapisem.
U mnie dzień zakupowo - imieninowy;-) Ogarnęłam też chałupkę, ugotowałam dwudaniowy obiad i uprałam prawie wszystko, co było do prania i jeszcze gości po obiedzie miałam uffff... Teraz leżę wentyle do góry i robię na drutach - kończę już szalik, a ma prawie 150cm i jest dosyć szeroki;-)

Czesc dziewczynki
malgorzatkar współczuje kochana tyle czekania
:confused2:
s.michalina też miewam takie boleści kochana to normalne:tak: pochwal sie co tyle nakupiłaś :-D
.jagódka podziwiam kochana z tymi drutami eh ja bym nie miała cierpliwości :-D
Buziaczki dla wszystkich mamuś :-p zmykam do młodej bo coś dziś jęczy non stop ech :-) papap

user-offline.png.pagespeed.ce.NmJek8_sKn.png

Witajcie dziewczyny. Przepraszam, ale ostatnio cierpiałam na brak czasu i dłuższe wypowiedzi.

Jagódka ambitna dziewczyno miło Cię widzieć i słyszeć, że jesteś w domku. :D Ewektem końcowym szalika oczywiście się pochwalisz :p - mam nadzieję.

Co do Waszych udanych wizyt i płci dzieciuszków - gratuluję wszystkim.

Laleczka miło czytać, że z Twoim zdrówkiem już lepiej. :D

Małgorzatka mam nadzieję, że następnym razem nie będziesz musiała tyle czekać.

Michalina pytałaś o błonnik- służy on do przyspieszania trawienia. Ja mam colon c przepisany z powodu zaparć- nic mi nie pomagało- i mam brać do momentu unormowania się wypróżniania. Musisz jednak pamiętać o tym, że błonnik wymaga większej ilości płynów a najlepiej ciepłej wody, wody. W przeciwnym razie brzydko mówiąc "zakorkujesz się" na amen.

Witam
Dzisiaj mam straszny dzień tzn bardzo płaczący bo mój piesek coś nam choruje i nie potrafię zapanować nad płaczem :( do tego w nocy wstawałam bo tak mnie ucho bolało że myślałam że zwariuję :(:(:(
Sorki że piszę same smutasy ale nie mam sił na nic chyba zaraz wezmę apap i idę spać :(
Ciężki dzień...........
Buziaki i życzę miłego wieczorku papapa

Kubusiowata tule Cie mocno, pieskowi życzę zdrowia i Tobie tez lepszego samopoczucia, zeby ucho nie bolało dziś. Spróbuj zasnąć, moze dziś masz taki dzień, jakby buty nie do pary.

Witam w niedziele :)
Wstałam w lepszym humorze :) piesek lepiej się czuje, ja nawet trochę pospałam ale ucho dalej boli :(
Cieszę się że olimpiada się już zaczęła bo oglądam wszystkie dyscypliny :D najbardziej lubię skoki także dzisiaj mocno będę kciuki :)

reklama
Kubusiowata, odpoczywaj i wracaj szybko do zdrowia.
Dziś mój M z Klaudią pojechali na kinder krainę - jakaś duża impreza z jajkiem kinder, atrakcje i konkursy dla dzieci, zarejestrowali się i dostali wejściówki. Mam chwilę dla siebie, zaraz mam w planie wejść do wanny i się zrelaksować, potem czeka mnie prasowanie, bo eMkowi się kończą koszule. Obiadek jeszcze z wczoraj mam. No i może dziś skończę ten szalik.:tak:

Do góry